مجلس دهم نیازی به تشکیل کمیته‌ مشترک اصولگرا - اصلاح‌طلب ندارد
کد خبر:۵۲۰۲۲۸
بروجردی در واکنش به درخواست رئیس‌جمهور:

مجلس دهم نیازی به تشکیل کمیته‌ مشترک اصولگرا - اصلاح‌طلب ندارد

رئیس کمیسیون امنیت ملی در واکنش به درخواست رئیس جمهور برای تشکیل کمیته مشترک اصولگرایان و اصلاح‌طلبان به منظور بررسی منافع ملی گفت: مجلس دهم نیازی به تشکیل کمیته‌ مشترک اصولگرا - اصلاح‌طلب ندارد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، علاءالدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در واکنش به درخواست رئیس جمهور برای تشکیل کمیته مشترک اصولگرایان و اصلاح‌طلبان به منظور بررسی منافع ملی گفت: تمام گروه‌های سیاسی در کمیسیون‌های مجلس کنار یکدیگر قرار دارند و عملا این کمیته تشکیل شده است.

 

وی با بیان اینکه در کمیسیون‌های مجلس مسائل مهم کشور مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد، تصریح کرد: طی جلسات کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی موضوعات کلان امنیت ملی کشور با حضور تمام گروه‌های سیاسی مورد بحث قرار می‌گیرد.

 

نماینده بروجرد تاکید کرد: معتقدم حداقل در بُعد مجلس نیازی به تشکیل چنین کمیته‌ای نیست و عملا هر کمیسیون یک کمیته مشترک از گروه‌های سیاسی است.

 

بروجردی با اشاره به اینکه اعضای کمیسیون‌ها انتخابات خود را بسیار دوستانه و در رقابتی مبتنی بر اصول مردم‌سالاری برگزار کرده‌اند، افزود: به طور حتم هم‌افزایی با استفاده از توانایی تمام تفکرات سیاسی در این کمیسیون‌ها صورت می‌گیرد لذا این کار عملا انجام شده است.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: تشکیل کمیته مورد نظر رئیس جمهور مبنی بر همفکری اصولگرایان و اصلاح‌طلبان بر روی منافع ملی بدور از سیاسی بازی می‌تواند تنها مکمل کمیسیون‌های مجلس باشد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

پربازدیدترین آخرین اخبار