شركت تيم بدمينتون ايران در مسابقات بين المللي هند
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۰۶۰

شركت تيم بدمينتون ايران در مسابقات بين المللي هند

تيم بدمينتون ايران براي شرکت در مسابقات بين المللي هند امروز تهران را به مقصد شهر لانکو اين کشور ترک کرد.

به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از فدراسيون بدمينتون، علي شاه حسيني و محمدرضا خردمندي بازيکنان تيم ايران در اين رقابت ها را تشکيل مي دهند.

اين مسابقات از پس فردا چهارشنبه با حضور 64 بدمينتون باز از 11 کشور در آکادمي بدمينتون لانکو هند آغاز مي شود و تا 29 آذر ادامه مي يابد.

بدمينتون بازان کشورمان در دو بخش انفرادي و دونفره در اين بازي ها به ميدان خواهند رفت.

در ديدارهاي انفرادي محمدرضا خردمندي در دور نخست با پاوان ماليک از هند روبرو مي شود و علي شاه حسيني هم با بازيکن ديگري از کشور ميزبان مسابقه مي دهد.

بدمينتون بازان ايران در قسمت دونفره هم در دور نخست استراحت مي کنند و در دور دوم با تيمي از کشور ميزبان مسابقه مي دهد.

هند، مالزي، اندونزي، ژاپن، سوئيس، نپال، آلمان، آفريقاي جنوبي، هلند، اسلووني و ايران در اين مسابقات که جايزه آن 50 هزار دلار است رقابت مي کنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار