رامین رضائیان با قراردادی یک ساله به بورا اسپور ترکیه پیوست
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۱۱۷۸

رامین رضائیان با قراردادی یک ساله به بورا اسپور ترکیه پیوست

از صبح امروز شایعاتی مبنی بر حضور رامین رضاییان در تیم بورا اسپور ترکیه منتشر شد، گفته می شود او قراردادش را با پرسپولیس فسخ کرده و به ترکیه رفته است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در همین رابطه یک منبع آگاه گفت: با باشگاه بورااسپور ترکیه تماس گرفتیم تا پیگیر این ماجرا شویم. منشی مدیرعامل باشگاه بورا اسپور به نقل از مدیرعامل این تیم  عنوان کرد : ما بازیکنی را به نام رامین رضاییان از ایران جذب خواهیم کرد.

به او گفتیم آیا قرارداد او رسمی و قطعی خواهد بود؟ منشی مدیرعامل بوراسپور در پاسخ گفت: بله، این قرارداد قطعی و به مدت یکسال خواهد بود.


او در پایان درباره اینکه رضاییان چه زمانی به باشگاه بورااسپور می رود تا قراردادش را امضا کند؟ گفت: طبق قرارها فردا به باشگاه می آید تا توافق نهایی حاصل شود.

 

منبع: بانک ورزش

نظرات شما
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ تير ۱۳۹۵ - ۰۰:۴۶
چرنده رضائیان هنوز با پرسپولیس قرارداد داره و هنوز به باشگاه هم نرفته که فسخ کنه پس برخود قصد دارید این بنده خدا گذاشته باشید که فایده نداره بسوز
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار