دروازهبان برزیلی در فرودگاه استانبول با مرگ رو در رو شد
دروازهبان برزیلی که در فرودگاه استانبول حضور داشت از مرگ جان سالم به در برد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، اندرهی نازاریو دروازهبان برزیلی که در جریان حملات تروریستی در فرودگاه استانبول حضور داشت از این معرکه جان سالم به در برد.
دروزاهبان 28 ساله برزیلی در این باره گفت: نمی دانم در یک لحظه چه اتفاقی رخ داد و به یکباره خود را در میان صدای شلیک انفجار و تیراندازی دیدم.
دروازهبان اسبق گرمیو اظهار داشت: تا از پرواز پیاده شدیم به سمت لابی حرکت کردیم و به یکباره همه چیز به هم ریخت و صدای انفجار و تیر اندازی همه را مضطرب کرد. دود و خون همه جا را فرا گرفت و همه با صدای تروریست، تروریست از هم فرار می کردند.به جز پناه بردن به کف زمین چارهای دیگر نداشتم و سعی کردم خود را به گوشهای برسانم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.