دیدار دیشب روحانی فقط با جوانان و طرفداران دولت بود
کد خبر:۵۲۱۹۲۶
زینلیان در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

دیدار دیشب روحانی فقط با جوانان و طرفداران دولت بود

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان گفت: جلسه دیروز رئيس جمهور با جوانان و دانشجویان نبوده است، زیرا تمام سلیقه‌ها در این دیدار حضور نداشته‌اند؛ بلکه جلسه بین جوانان و طرفداران دولت تدبیر و امید با روحانی بوده است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

زینلیان، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه سراسر کشور در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به عدم دعوت رئيس جمهور از نمایندگان پنج تشکل بزرگ و انقلابی دانشجویی در دیدار و ضیافت افطاری با جوانان و دانشجويان تصریح کرد: این رفتار رئيس جمهور باعث می شود وی تنها شاهد تعریف و تمجید از سوی طرفداران خود باشد و صدای منتقدین را نشنود.

 

این فعال دانشجویی ادامه داد: جلسه  رئيس جمهو با جوانان و دانشجویان نبوده است، زیرا تمام سلیقه ها در این دیدار حضور نداشته اند؛ بلکه جلسه بین جوانان و طرفداران دولت تدبیر و امید با آقای روحانی بوده است. 

 

دبیر کل جامعه دانشجویان سراسر کشور اظهار داشت: این نوع رفتار دولت و رئیس جمهور در سه سال گذشته نیز وجود داشته است و اگر مطالبه گری دانشجویان انقلابی نبود، حتی جلسه 16 آذر سال گذشته نیز فرمایشی بود.

نظرات شما
ناشناس
Germany
۱۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۵
فقط چند نقرشون سرخه ای بودند، بقیه همه غیر سرخه ای بودند. دیگه چی می خواهید؟
0
0
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۲
آقای رییس جمهور ای کاش به جای این همه مذاکره و هیاهوی توخالی واقعا پیگیری مشکلات مردم می شدید
0
0
سمیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۰
پ نه پ.... بیاد من و شما رو ببینه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار