کد خبر:۵۲۲۸۲۶
در جشنواره ایتالیا

۲ جایزه به فیلم کوتاه «یک آن» رسید

فیلم کوتاه «یک آن» به کارگردانی نقی نعمتی از تولیدات انجمن سینمای جوانان اردبیل موفق به کسب دو جایزه از جشنواره «کاپالبیو» ایتالیا شد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو؛ مدیر انجمن سینمای جوانان استان اردبیل  با بیان اینکه تدوام احراز جوایز در سطح بین‌المللی برای فیلمسازان این مرکز همچنان ادامه دارد، اظهار کرد: در مراسم اختتامیه این جشنواره که شب گذشته دوم آگوست برابر با 12 تیرماه در شهر رم برگزار شد، جایزه «بهترین تصویربرداری» جشنواره به روزبه رایگا برای تصویربرداری فیلم کوتاه «یک آن» تعلق گرفت.

 

میر دولت موسوی تصریح کرد: همچنین این فیلم توانست تندیس «گفت‌و‌گوی دوباره تمدن‌ها» را نیز از آن خود کند.

 

وی گفت: این جایزه به فیلمی اعطا می‌شود که تعصبات و کلیشه‌های سنتی را کنار گذاشته و چشم‌اندازی توأم با احترام به حقوق بشر و نگرشی همراه با حس منزلت و برابری که شرایط انسانی در اشکال مختلف تمدن سزاوار آن است برای تماشاگران با فرهنگ‌های مختلف نشان می‌دهد.

 

مدیر انجمن سینمای جوانان استان با ابراز خرسندی از 16 حضور جهانی در سال‌جاری افزود: جشنواره کاپالبیو که در سال 1994 توسط میکل آنجلو آنتونیونی تأسیس شده، فیلم‌های زیر 15 دقیقه را در بخش‌هایی چون مسابقه بین‌الملل، موج‌ کوتاه فوکوس و جوان و نوجوان به نمایش می‌گذارد.

 

عوامل فیلم کوتاه «یک آن» عبارتند از فیلمنامه و کارگردانی نقی نعمتی، مدیر تصویربرداری روزبه رایگا، صدابردار حسن شبانکاره، طراحی و ترکیب صدا بهروز شهامت، تدوین مهتا نیلفروشان، بازیگران قربان نجفی، غفور ملکی، بهزاد داوری، داریوش غذبانی، یوسف یزدانی، سیامک ادیب، تهیه‌کننده نقی نعمتی و محصول انجمن سینمای جوانان اردبیل است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار