به حمايت ايران از حماس افتخار مي كنيم
به گزارش خبرنگار سياسي «شبکه خبر دانشجو» خالد مشعل امروز به مناسبت بيست و دومين سالگرد مقاومت اسلامي فلسطين (حماس) با حضور در دانشگاه امام صادق (ع)، ضمن بازخواني تشکيل رژيم صهيونيستي و گروه هاي مقاومت اسلامي در فلسطين برای دانشجویان تاکيد کرد: مسئوليت ما اين است كه وجب به وجب اين مناطق را آزاد كنيم و به فلسطينيان بازگردانيم زيرا هنگامي كه فلسطين را آزاد كنيم آنها يك پايگاه منطقهاي را از دست مي دهند، لذا آزادي فلسطين، آزادي يك خاك نيست، بلكه رهايي يك امت از دست كشورهاي استعماري است.
وی با اشاره به اینکه امت اسلامي در طول تاريخ با تمدنها با آغوش باز برخورد كرده است گفت: ما به عنوان امت اسلامی با صهيونيسم مشكل داريم زيرا عليه اسلام و پيامبر اسلام(ص) فعاليت مي كند و صهيونيستها مخالف پيامبران الهي هستند، اينها همانهايي هستند كه پيامبران را به قتل رساندند.
رئیس دفتر سیاسی حماس به حمایت غربی ها از رژیم صهیونیستی و گره خوردن منافع آنها با یکدیگر اشاره کرد و گفت: چرا غربيها با طرح صلح آميز هستهاي ايران مخالفند ولي با كلاهكهاي هستهاي اسرائيل مشكلي ندارند، اين نشان مي دهد که سياستهاي غرب در اين زمينه دو گانه است.
خالد مشعل با بیان اینکه ما ملتي هستيم كه عمليات شهادت طلبانه داريم و كسي كه چنين چيزي دارد در برابر دشمن پيروز است، خطاب به دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع) افزود: موضوع فلسطين مسئله شما هم هست، بنابراين مسلمانان بايد وحدت داشته باشند.
وی ادامه داد: بله ما امتي هستيم كه عرب و غير عرب دارد ولي امت واحدي هستيم، پس بايد پتانسيل خود را در برابر دشمن مشترك متمركز كنيم و امت ما با همه گرايشها بايد در يك صف و در برابر دشمن بايستد و نبايد اختلاف ميان ما بيفتد و بايد روابطمان را گسترش دهيم و اگر اينگونه باشيم قوي خواهيم بود.
رئیس دفتر سیاسی حماس تاکید کرد: جنگ و مقاومت ما بايد عليه دشمنان باشد یعنی همان كساني كه هر روز فلسطينيان را مي كشند.
خالد مشعل با تاکید بر اهمیت توجه مسلمان به امور یکدیگر افزود: بنابر فرموده قرآن همه مسلمانان بايد به امور يكديگر اهميت بدهند و در اين راستا طبيعي است كه ايران در قبال جنايات صورت گرفته در فلسطين و لبنان موضع گيري كند.
وی تصریح کرد: رهبر، مجلس و رئيس جمهور ايران حامی فلسطين هستند و بعضيها ما را به اين دليل سرزنش مي كنند، اما ما به حمايت ايران از خود افتخار مي كنيم و آن افرادي كه از صهيونيست ها كمك مي گيرند بايد شرمنده باشند زيرا هنگامي كه شما از فلسطين حمايت مي كنید از يك طرح پيروز شده حمايت كردهايد.
رئیس دفتر سیاسی حماس اظهار داشت: قدس در قلب هر مسلماني در ايران و در هر جاي جهان جايگاه ويژه ای دارد و هر مسلماني علاقه دارد كه در مسجدالاقصي نماز بخواند و انشاء الله قدس و مسجد الاقصي آزاد خواهند شد./انتهاي پيام/