حركت در مسير ولايت رسالت اصلي بسيج دانشجويي است
کد خبر:۵۲۳۲۱
جانشين بسيج دانشجويي دانشگاه محقق اردبيلي:

حركت در مسير ولايت رسالت اصلي بسيج دانشجويي است

جانشين مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه محقق اردبيلي گفت: حركت در مسير ولايت فقيه و دفاع از آن، رسالت اصلي بسيج دانشجويي است.

عادل شفايي در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اردبيل، در خصوص اقدامات اخير منافقان و اهانت به حضرت امام خميني (ره) و مقام معظم رهبري، اظهار داشت: توهين به ولي فقيه توهين به اعتقادات، امامت و ساحت مقدس ولي امر است.

وي تصريح كرد: هدف اصلي فرقه سبز كنار گذاشتن حكومت الهي و اسلامي و آرمان هاي انقلاب است، بنابراين اگر اين ارزش ها از بين برود، حكومت طاغوتي بر سر كار مي آيد و ديگر از حقوق بشر خبري نخواهد بود.

شفايي در پايان از همه دانشجويان و بسيجيان خواست تا با جديت و بصيرت به مقابله با فتنه گران و آشوبگران بپردازند و اقدام بي شرمانه هتاكان به ساحت امام راحل را محكوم كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار