کد خبر:۵۲۳۵۱۲

طراحی و ساخت نرم‌افزار شبیه‌سازی سه‌بعدی «کبوتر مدینه»

نرم‌افزار سه‌بعدی کبوتر مدینه، محصول مؤسسه فرهنگی مطلع فجر صادق، یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های شبیه‌سازی دینی در جهان با استفاده از پیشرفته‌ترین فناوری شبیه‌سازی است.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، مصطفی بابازاده، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی نرم‎افزاری مطلع فجر صادق، ضمن معرفی نرم‎افزار سه‎بعدی کبوتر مدینه، گفت: نرم‌افزار شبیه‌سازی سه‌بعدی کبوتر مدینه، در کنار واقعیت‌گرایی علمی، به بُعد خیال‌انگیز احساس لطیف زیارت پرداخته است.

 

 

وی با توجه به ساختار نرم‎افزار اظهار کرد: منوی آغازین نرم‌افزار دارای پس‌زمینه‌ سه‌بعدی است که طواف عاشقانه به گرداگرد گنبد سبز و قبور امامان مظلوم بقیع را مجسم می‌کند. زائر در قالب یک کبوتر، مشتاقانه پرواز می‌کند که به حس آزادی، لطافت و سبکی حضور یافتن در نور اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) می‌افزاید.

 

وی وجه تمایز اصلی کبوتر مدینه با آثار دینی را بهره‌گیری هوشمندانه از جذابیتهای هنری رایانه‌ای برشمرد و افزود: ضمن اینکه شبیه‌سازی مسجد نبوی و بهشت بقیع با دقت بسیار بالا و بر اساس نقشه‌های واقعی اجراء شده، با برترین کیفیتِ مدل‌سازی به مخاطب عرضه شده است. ارائه‌ محتوای دینی در محیط سه‌بعدی سبب می‌شود که کاربر بتواند حس قوی‌تری نسبت به زیارت پیدا کند و با فضای معنوی مدینةالنبی(ص) اُنس بگیرد.

 

 

بابازاده با اشاره به برخی از ویژگیهای این نرم‌افزار، تصریح کرد: از جمله ویژگیهای منحصر به فرد نرم‎افزار کبوتر مدینه، این موارد است: زیارت از منظر کبوتری سبک‌بال، جهت ایجاد حس رهایی و پرواز به‌سوی حریم یار (برای نخستین بار)، ارائه محتوای دینی و مباحث معارفی در قالب حلقه‌های معرفت (برای نخستین بار)، شبیه سازی زائران با استفاده از هوش مصنوعی (برای نخستین بار)، تصویرسازی مفاهیم دینی و حسّی و آموزش گام به گام و تعاملیِ نحوه پرواز  کبوترانه در ابتدای ورود به فضای شبیه‌سازی. همچنین این نرم‌افزار برای دو سیستم عامل اندروید و آی‌اواس منتشر شده است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار