كرسي هاي آزاد انديشي، فضاي غبارآلود دانشگاهي را به اعتدال سوق ميدهد
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، حجت الاسلام محمدرضا آخوندزاده در گفت و گو با مركز ارتباطات و اطلاع رساني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها، با تأكيد بر اينكه براي توليد علم و جنبش نرم افزاري و اسلامي شدن دانشگاه که از منويات رهبر معظم انقلاب است ما نيازمند برداشتن گام هاي مؤثري در اين راستا هستيم، اظهار داشت: توجه به نقد منصفانه و برپايي جلسات مناظره و گفتوگو امري ضروري است چرا كه بسياري از فضاهاي فکري و فرهنگي جامعه دانشگاهي با اين روش ترسيم و تعديل ميشود.
وي تصريح كرد: فضاي سياسي موجود در دانشگاه محتاج تحمل، مدارا، انديشه و خردورزي است. لذا در اجراي جلسات کرسي ها و مناظرهها و جلسات نقد، حضور داوران و اساتيد راهنما براي تعيين محدوده مباحث و داوري نسبت به يک نظريه علمي حتمي است.
معاون نهاد نمايندگي در دانشگاه قم گفت: برپايي اين جلسات مي تواند در راستاي بومي شدن علوم و فنون و مشارکت دانشگاهيان در فضاهاي علمي، موثر باشد. اين جلسات، بايدها و نبايد هايي دارد که ميتواند توسط خود اساتيد و صاحبان نظر و انديشه ها مطرح شود./انتهای پیام/