اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا زالی، رئیس کنفرانس بین المللی فرصت های سرمایه گذاری ایران در پسا تحریم در نشست خبری که صبح امروز در دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی حاکم، سیاست های دولت مبنی بر کنترل تورم اجرا می شود، ولی در بخش صاحبان صنایع و کارآفرینان کشور با چند مشکل جدی مواجه هستند؛ که اولین و مهمترین آنها تامین مالی است؛ به گونه ای که این امر باعث می شود تا کارآفرینان نتوانند ایده های خود را اجرایی کند و حتی نمی توانند به بازار روی بیاورند.
وی افزود: در راستای اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان لازم است کارآفرینان تامین مالی برای پروژه های کسب و کار داشته باشند و در کنار تامین مالی بحث انتقال تکنولوژی یکی از مشکلات جدی مطرح شده است که همیشه دانشگاه ها برای حل این دو مشکل، اقدام به برگزاری کنفرانس های علمی کرده اند.
رئیس کنفرانس بین المللی فرصت های سرمایه گذاری ایران پسا تحریم در ادامه بیان داشت: ما در حال حاضر به دنبال نسل سوم دانشگاه ها هستیم و دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران به صورت جدی مسئله را دنبال می کند. در همین راستا و با عنایت به ضرورت گسترش روابط پایدار ایران با کشورهای مسلمان آسیایی و بهره مندی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران از ارتباط با کارآفرینان بین المللی مسلمان، این دانشکده در نظر دارد کنفرانس بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در ایران پساتحریم را به میزبانی کشور مالزی و با همکاری سازمان توسعه سرمایه گذاری مالزی دانشگاه یوتی ام مالزی و وزارت اقتصاد مالزی و سایر کارآفرینان آسیای شرقی؛ کشورهایی چون مالزی، فیلیپین و اندونزی برگزار کند.
وی در ادامه تصریح کرد: این کنفرانس با مشارکت و با حضور مسئولان وزارتخانه های متبوع داخلی از جمله سازمان سرمایه گذاری و کمک های فنی ایران، اتاق بازرگانی و کارآفرینان فعالان اقتصادی کشور در قالب شرکت های مستعد جذب سرمایه گذاری بین المللی در تاریخ 26 و 27 ماه جولای برابر با پنجم و ششم مرداد ماه برگزار می شود.
رئیس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران به تشریح اهداف برگزاری این کنفرانس پرداخت و گفت: جذب سرمایه گذاری خارجی جهت رونق کسب و کار و ایجاد اشتغال داخلی، معرفی و ارائه پروژه ها و فرصت های سرمایه گذاری در ایران به سرمایه گذاران کشورهای (آ.سه.آن، کشورهای آسیای جنوب شرقی) و تشویق به مشارکت هر چه بیشتر سرمایه گذاران مالزیایی و کارآفرینان (آ.سه.آن) علاقه مند به سرمایه گذاری در ایران از جمله اهداف برگزاری این کنفرانس است.
وی تصریح کرد: تبادل اطلاعات و ارتباط بیشتر فعالان اقتصادی ایران با سایر کشورها جهت انتقال دانش فنی و برقراری مراودات تجاری صنعتی نیز از جمله اهدافی است که در این کنفرانس دنبال می شود.
زالی در پایان خاطرنشان کرد: به این دلیل منطقه (آ.سه.آن) را برای برگزاری کنفرانس انتخاب کردیم که در این منطقه بیش از 11 تریلیون دلار سرمایه گذاری خارجی صورت می گیرد و ما به دنبال تعامل و ارتباط با این کشورها هستیم.
در ادامه روح الله مددی، دبیر اجرایی کنفرانس گفت: اواخر فروردین ماه و اوایل اردیبهشت سال جاری فراخوان اولیه صورت گرفت و بیش از صد مجموعه و شرکت با ما مکاتبه داشتند؛ که از بین این ۱۰۰ مجموعه ۳۰ مجموعه در قالب شرکت های کسب و کار بزرگ ما را همراهی می کنند.
وی در ادامه بیان داشت: هشت بخش برای کنفرانس ترتیب داده شده که زیر ساخت ،گردشگری، سلامت، بانک و بیمه، مخابرات و صنایع الکترونیکی، راه و ساختمان، انرژی نفت و گاز و پتروشیمی این بخش ها را شامل می شود؛ که البته به خودرو، قطعه سازی و گردشگری هم توجه لازم در برگزاری کنفرانس شده است.
مددی در پایان خاطرنشان کرد: سهم هولدینگ و شرکت های بزرگ در این کنفرانس 60 درصد بوده و امیدواریم این کنفرانس نتایج خوبی برای کشورمان به ارمغان بیاورد.