آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۶۷۴۴

دلیل اصلی جدایی ستاره استقلال بالاخره فاش شد!

مهاجم استقلال همچنان برای ادامه همکاری چراغ سبز نشان نداده اما هدفش لژیونر شدن نیست.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مدیران استقلال در روزهای اخیر با سجاد شهباززاده که می گوید از ترکیه پیشنهاد دارد برای ادامه همکاری جلسه داشته اند اما فعلا بی نتیجه بوده است.

 

شهباززاده پیشنهاد نسبتا خوبی از آلانیااسپور دارد اما منصوریان نیز از باشگاه خواسته او را حفظ کنند و این وسط توافقات مالی هنوز صورت نگرفته است.

 

نزدیکان شهباززاده می گویند او آنقدرها هم که گفته می شود علاقمند به ترک استقلال و حضور در ترکیه نیست خصوصا آنکه این کشور این روزها اوضاع امنیتی مناسبی هم ندارد.

 

مهاجم استقلال با این حال به راحتی تن به ادامه همکاری با آبی ها نداده چرا که طبق شنیده ها، هدف اولش تسویه حساب کامل و دریافت مطالباتش از استقلال است. وی مبلغی حدود 800 میلیون تومان طلبکار است و به باشگاه اعلام کرده تا زمانی که تمام پولش را نگیرد به ادامه همکاری رضایت نمی دهد.

 

وی البته همچنان قرارداد دارد اما بندی در قراردادش موجود است که می تواند با دریافت پیشنهاد خارجی و اختصاص بخشی از مبلغ دریافتی از تیم خارجی به باشگاه استقلال، قراردادش را فسخ کند.

 

منبع: نامه

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار