ميرحسين و كروبي بايد پاسخگوي رفتارهاي سياسي خود باشند
کد خبر:۵۲۷۳۹
عباسی مهر در گفت وگو با «شبکه خبر دانشجو»:

ميرحسين و كروبي بايد پاسخگوي رفتارهاي سياسي خود باشند

دبير دفتر تحكیم وحدت گفت:‌ مير حسين و كروبي بايد پاسخگوي رفتارهاي سياسي خود و شـكل گرفتن ناهنجاري ‌هايي كــه با شبهه به انتخابات به وجود آورده اند، باشند.

مهدي عباسي پور در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه وظيفه دستگاه قضائي برخورد قاطعانه با قانون شكنان است، ظهار داشت: قوه قضائيه با ايراد سوال به جناح‌هاي سياسي، مردم را از ماهيت اصلي جريان فتنه آگاه كند.

وي افزود: حوادث پس از انتخابات موجب شد گرد و غباري در فضاي سياسي به وجود بيايد كه شناخت را براي مردم سخت كرده است.

دبير دفتر تحکیم وحدت با اشاره به فرموده رهبر انقلاب كه افراد در برابر قانون يكسان هستند و بايد پاسخگوي اعمال خود باشند، تصريح كرد: امروز ميرحسين و كروبي بايد پاسخگوي رفتارهاي سياسي خود و شكل گرفتن ناهنجاري‌هايي كه با شبهه به انتخابات به وجود آورده اند، باشند.

وي با بيان اينكه اينكه توهين به ساحت امام خميني(ره) بارزترين نمونه عيني ناهنجاري هاست، اذعان داشت: قوه قضائيه بايد سران جريان سبز را به خاطر مسائل پيش آمده بازخواست كند.

اين فعال سياسي با تاكيد بر اين امر كه هر حركتي بايد از مسير تعقل و تأمل طي شود، گفت: قوه قضائيه از شروع تاكنون روند مثبتي را پيش گرفته است ولي نقدهايي را نيز داراست.

وي افزود:‌ عامه مردم به دنبال اجراي حق و وعدالت هستند و كساني كه در حوادث پس از انتخابات مقصر بوده‌اند، بايد پاسخگو باشند.

عباسي مهر با تاكيد بر لزوم رويكرد صريح و شفاف قوه قضائيه اظهار داشت: رسانه‌ها، قوه قضائيه و نظام سياسي بايد پاسخگوي سوالات و شبهات مردم باشند و حقيقت را براي مردم تبيين كنند.

وي در پايان با بيان اينكه جنبش دانشجويي مطالبه مردم را به صورت جدي دنبال مي‌كند، خاطرنشان كرد:‌ جنبش داشجويي مي‌خواهد دستگاه قضائي عادلانه، شفاف و در چارچوب حركت معقول و طبق آنچه مدنظر مقام معظم رهبري است مسائل و وقايع پس از انتخابات را بررسي كند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار