به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو؛ عبداللهی مسؤول دوره تربتی و آموزشی همام با اشاره به ضعف ورود جدی مؤسسههای فرهنگی در حوزه بینالملل گفت: یکی از خلاءهای موجود پس از انقلاب، تربیت نیروی تخصصی در حوزه بینالملل است، در حالی که آرمان حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری نگاه فرامرزی به مسئله انقلاب اسلامی و تشکیل هستههای مقاومت اسلامی در جهان است و نیز اخیراً مقام معظم رهبری در بین دانشجویان به تشکیل جبهه واحده ضد صهیونیستی اشاره کردند.
وی با بیان اینکه پررنگ جلوه کردن مسائل داخلی از دردهای عارض بر جامعه ما هست، تصریح کرد: این امر موجب می شود تا به نحو شایسته به اندیشه انقلاب اسلامی بها داده نشود و این طراحی دشمن است که مدام با ایجاد مشکلات داخلی و مسائل بیاهمیت، از پرداختن به آرمان جهانی انقلاب غافل میکند. در این راستا جمعی از فعالان عرصه بین الملل با هدف تربیت نیروی انقلابی در این عرصه به طراحی دورههای تخصصی پرداختند که ان شاءالله مرحله مقدماتی آن از مرداد ماه امسال آغاز خواهد شد.
عبداللّهی با اشاره به مباحث مقدماتی در دوره سه ماهه آموزشی گفت: در این دوره انتظار داریم شرکتکنندگان با ادبیات و گفتمان این عرصه آشنا شوند، بنابراین یک سری از کلاسها مربوط به مباحث گفتمانی از جمله نگاه امامین انقلاب اسلامی به استکبارستیزی وآرمان فلسطین، تشکیل امت واحده اسلامی، وحدت اسلامی و ... است.
وی با بیان اینکه برخی مؤسسات موفق در عرصه بینالملل در این دوره به انتقال تجربه میپردازند، تصریح کرد: ما میدانیم مشابه چنین برنامههایی تاکنون انجام شده و خیلی از دانشجویان و طلاب نیز نسبت به این مطالب بیاطلاع نیستند، ولی از آنجایی که این موضوع را امری ناشدنی تصور میکردند، این عرصه را رها کردند، بنابراین در قسمتی از دوره آموزشی، برخی مؤسسات موفقی که در این حوزه فعالیت دارند، به انتقال تجربه به شرکتکنندگان این دوره میپردازند. با این کار هم مخاطب نیازهای جدید را متوجه و هم با مدلهای متفاوتی که مجموعههای مختلف تا کنون داشتند، آشنا میشوند و در صورت کلی زمینهای برای ایدهپردازیها و شناسایی نیازهای مجهول برای آنها فراهم میشود.
عبداللّهی با اشاره به اینکه اعتقاد داریم فعالین این حوزه باید نسبت به بافت فرهنگی و اجتماعی کشورهای مورد نظرشان آشنایی داشته باشند، گفت: ما در این دوره به شرکتکنندگان شناختی اجمالی نسبت به کشورها میدهیم، سپس در دورههای تکمیلی به مباحث تخصصی کشورها خواهیم پرداخت، زیرا عدم شناخت جغرافیا و جریانات مختلف سیاسی و فرهنگی کشورها، قدرت تحلیل را از فرد میگیرد و به طور شایسته توانایی نقشآفرینی نخواهد داشت که این تجربه را قبلاً در مجموعههای دیگر داشتیم.
وی با توجه به ابزار زبان خارجه به عنوان سرفصل دورههای تربیتی آموزشی همام گفت: ابزار زبان بیشک از لوازم فعالیت در عرصه بینالملل است. در دوره مقدماتی زبان عربی را به عنوان زبان پایه انتخاب کردیم که دو روز در هفته اختصاص به این کلاس دارد.
عبداللّهی با بیان اینکه باید عناصر همجبهه را پیدا کنیم تا در بسط گفتمان جهانیاندیشی در کشور ما را یاری برسانند، گفت: یکی از معضلات جدی در مجموعههای فرهنگی، نگاه منطقهای و عدم نگاه جهانی داشتن به مسائل است. ما اعتقاد داریم ابتدای فعالیت مجموعههای فرهنگی و مذهبی اصلاح منظر و جهانی دیدن ماجرای انقلاب اسلامی است به این معنا که انقلاب اسلامی را به نحو شایسته بشناسیم، سپس در صدور آموزههای آن تمام توان خود را به کار گیریم. در این صورت هم تبیین داخلی نسبت به ماجرای انقلاب اسلامی خواهیم داشت و فهم صحیحی از نقش تمدنی خویش در دنیا امروز خواهیم داشت.
جهت اطلاعات بیشتر به کانال تلگرامی telegram.me/homam_masjed مراجعه کنید.
منبع: تسنیم