آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۷۴۶۹

خمیازه کشیدن ستاره جنجالی نقل و انتقالات استقلال در تمرین+عکس

مدافع جوان استقلال در تمرین روز گذشته تیمش با حالتی خواب آلود در تمرینات شرکت کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، محمد حسین کنعانی زادگان که به احتمال فراوان در بازی اول استقلال برابر نفت تهران نیمکت نشین خواهد بود روز گذشته نشان داد که چندان دل و دماغ تمرین کردن ندارد. او در تمرین روز گذشته بارها خمیازه کشید و مشخص شد با خستگی سر تمرین حاضر شده است.

 

 


مدافعی برای حضور در استقلال سر و صدای زیادی در بازار تابستانی به راه انداخت شروع چندان امیدوار کننده‌ای در تمرینات پیش فصل نداشت. از مصدومیت پر حاشیه گرفته تا بازی‌های تدارکاتی که نتوانست گوی سبقت را از رقبای خارجی‌اش برباید. حالا همین بازیکن در تمرینات استقلال با حال و هوایی به کار با توپ می‌پردازد که از یک خرید بزرگ و یک مدافع ملی پوش انتظار نمی‌رود.

 

 


کنعانی زادگان بعد از پشت سرگذاشتن دوران مصدومیت خود تلاش می‌کند که هرچه زودتر بدن خود را به شرایط مسابقه برساند و بتواند کم کم به ترکیب اصلی اضافه شود اما این بازیکن در تمرین عصر دیروز و در فاصله تنها چند روز تا آغاز لیگ شانزدهم با شکل و شمایلی در جمع آبی پوشان حاضر شد که بیشتر از نشاط، خستگی‌اش به چشم آمد. تنها کافی است به خمیازه‌های این بازیکن در برهه‌های مختلف از زمان تمرین دقت کنید.

 

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار