کد خبر:۵۲۷۸۶۸

اولین واکنش رسایی به تخلفات برادر رئیس جمهور

نایب‌رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس نهم گفت: در محافل خصوصی خواص به نقل از مقامات قضایی گفته می‌شود که بر اساس روال عادی پرونده، حسین فریدون نیز باید بازداشت شود، اما چرا اقدامی صورت نگرفته است؟

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس نهم گفت: موضوع بانک هایی که مدیرانشان از شعبات خارجی خودشان تسهیلات ارزی چند هزار میلیاردی با سود صفر درصد می‌گرفتند و آن تسهیلات ارزی را به داخل کشور می‌آورند و برخی افراد، آن تسهیلات را به نام خود در شعب داخلی همان بانکها سرمایه گذاری می کردند و سود 24 درصد به جیب می‌زدند، و زمزمه ارتباط عناصر این شبکه داخلی و خارجی با حسین فریدون، دیگر موضوعی نیست که بشود پنهانش کرد.

 

* هنوز درباره حسین فریدون با ایما و اشاره صحبت می‌شود

 

وی با تأکید بر این که درباره اقدامات غیرقانونی حسین فریدون البته موارد دیگری هم مطرح است، خاطرنشان کرد: در چند روز گذشته، مدیرعامل سابق بانک ملت که از تیم سرخه‌ای‌ها بود و در این پروژه دست داشت، بازداشت شد، اما هنوز درباره حسین فریدون با ایما و اشاره صحبت می‌شود.

 

رسایی گفت: در محافل خصوصی خواص به نقل از مقامات قضایی گفته می‌شود که بر اساس روال عادی پرونده وی نیز باید بازداشت شود، اما در این باره تاکنون به‌دلیل مقاومت‌هایی که می‌شود، اقدامی صورت نگرفته است . . . چرا؟

 

* آیا قرار است مهدی هاشمی دیگری در کشور درست شود؟

 

وی ادامه داد: سئوال این است: «آیا قرار است مهدی هاشمی دیگری در کشور درست شود»؟ چرا با «دست دست کردن» و کش دادن موضوع، اجازه داده می‌شود تا هر روز حرف و حدیث جدیدی مطرح شود؟

 

نماینده مردم تهران در مجلس نهم گفت: چرا آقای فریدون خودش پیش‌قدم نمی‌شود و بر اساس قاعده «آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است» آمادگی خود را برای بررسی موضوعات مطروحه اعلام نمی‌کند؟

 

*مگر روحانی فریاد نزد که با هیچ‌کس عقد اخوت نبسته است؟

 

وی اضافه کرد: چرا آقای روحانی، خود برای رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با برادرش پیش‌قدم نمی‌شود؟ مگر ایشان فریاد نزد که با هیچ‌کس عقد اخوت نبسته است؟

 

رسایی خاطرنشان کرد که مگر معاون اول روحانی نگفت: «در مبارزه با فساد نباید بگوییم آن مدیر، یا برادر، یا هر وابسته دیگری خط قرمز من است. هیچ‌کس نباید احساس کند خط قرمزی دارد. اگر کسی از نزدیکان یا وابستگان مسئولی دستش به ناحق به بیت‌المال آلوده شده باشد، باید برخورد شود» پس چرا درباره برخورد با حسین فریدون تعلل می‌شود؟

 

وی افزود: مگر وزیر دادگستری دولت یازدهم در برنامه متن و حاشیه سیما در برابر مردم در مورد لابی برادر رئیس جمهور در انتصاب مدیر عامل بانک رفاه نگفت: «اگر فرد منصوب شده فساد و خلافی کرده است با آن قطعاً برخورد شده و افراد نیز باید سعی کنند که توصیه‌پذیر نباشند. افراد با نفوذ نیز نباید افرادی که مشکلات مختلف دارند را مورد توصیه قرار بدهند. بنابراین هیچ‌یک از ارکان دولت خط قرمز نیستند و قطعاً با فساد برخورد می‌شود»؟

 

نایب‌رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس نهم گفت: رئیس دولت راستگویان باید ثابت کند خط قرمزی ندارد و به‌جای حمایت از برادرش، خود در بررسی تخلفات حسین فریدون پیش‌قدم شود.

 

این نماینده مجلس نهم تصریح کرد: با این همه، اگر حسین فریدون یا برادر ایشان ـ حسن روحانی ـ برای رسیدگی به آنچه در باره تخلفات وی ـ فریدون ـ مطرح است، پیش‌قدم نشدند، قوه قضاییه باید با قاطعیت اقدام کند و بعد از رسیدگی سریع، چنانچه جرایم و تخلفات حسین فریدون ثابت شد، برخورد قانونی کند و اگر وی تبرئه شد، با اعلام عمومی آن باب این حرف و حدیث‌ها را ببندد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۹
خیلی وقته یه مهدی هاشمی دیگه درست شده ..............
72
4
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۳
-چرا به سوئد نرفتی برای تبلیغ اسلام ؟؟شنگول در دولت قبل چرا از دولت انتقاد نمی کردی حالا چه شده که مصلح شدی درآمدت کم شده ؟
3
81
مندل
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۸
حاجی الان تابستان است و روال سالهای پیش نمی ری اروپا برای تبلیغ اسلام و برپایی مراسمات در محله های اروپایی ؟
5
61
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۲
اينكه اين آقايان سرخه اي و ديگران دزدند شكي نيست و حرفي هم نيست ولي سوال اينجاست كه اين آقاي رسايي چرا در زمان دولت احمدي نژاد چرا صدا ش رسا نبود
5
83
ناشناس
۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۱
در همه دوره ها فساد و رانت و غیره بوده اما، دغدغه اصلی و آنچه را آثار زیانبار وحشتناکی در جامعه ایجاد شده به این دلیله که همه موارد فساد در دولت مثلاً راستگویان دهها برابر شده و کمترین آن که قاچاق کالا است حداقل چهار برابر شده که باعث رکود و ورشکستگی تولیدیهای داخلی شده است و مسئله مهمتر اینکه این دولت قصد ندارد رونق اقتصادی بوجود بیاورد چون به مافیای اقتصادی که درآمدش در تجارت و واردات است لطمه خواهد زد و خودشان هم میدانند که این وامهای کزایی جهت رونق کارگاهها را کسی زیر بارش نمیرود چون مسئله قاچاق است حالا باید فهمیده باشید که مخالفت دولت با دو نرخی کردن بنزین به چه دلیل است چونکه نیمی از بنزین کشور وارداتی است و اصلاً این جماعت برای همین کارها آمدند و باید تاسف خورد از دست این ملت بیخبر.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۱
هنوز هیچ قاضی و حتی قوه قضاییه هم یا جرات نکردند و یا منفعتشان اجازه نمیدهد دست به بازداشت بزنند، در مورد اخیر که سپاه وارد عمل شد این موضوع کاملاً ثابت شد، اینها هرچه وعده داده اند علیه آن اقدام کرده‌اند و یا آن منکر را خودشان اجرا کرده‌اند
91
2
عبدالله
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۱
این آقای رسایی در دوران احمدی نژاد چرا اینقدر منتقد و دلسوز نبودن؟! این دولت هر چقدرم فاسد باشه به پای قبلی نمیرس ه.
4
83
ناشناس
۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۰
من نمیدونم اگر در دولت قبلی فساد بود پس چرا ما مشکلات الان رو نداشتیم؟ چرا همه کارگرا و کارخونه ها اونوقت ورشکست نمیشدن اما حالا هر روز خبر تازه ای از بیکاری کارگرا میشنویم خدا عاقبت ما رو با این قضاوتای غیر منصفانه به خیر کنه و چشممون رو به حقیقت روشن
محمد
United States of America
۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۸
خودش داوطلب شود
خخخخخ
24
4
پربازدیدترین آخرین اخبار