کد خبر:۵۲۹۸۷۷
زنوری:

شیمی درمانی تمام شد/ منتظر نظر پزشکان هستیم

فیروز زنوزی جلالی پیرامون روند درمان خود و شیمی درمانی طی شش نوبت سخن گفت.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، فیروز زنوزی جلالی از نویسندگان کشورمان  پیرامون روند درمانی بیماری خود اظهار داشت: در حال حاضر روند درمان طبق دستور پزشک انجام می‌شود و در منزل هستم.

 

زنوزی با بیان اینکه پس از شش نوبت شیمی درمانی باید سی تی اسکن انجام شود تا نتیجه شیمی درمانی و روند درمان مشخص شود گفت: قرار است شانزدهم مرداد سی تی اسکن انجام شود تا پزشکان مطلع شوند و ببینند روند درمان به چه شکل بوده است.

 

فیروز زنوزی جلالی در سال 1387 جایزه ادبی جلال آل‌احمد را برای رمان قاعده بازی دریافت کرد. وی همچنین برنده جایزه قلم زرین شده است.

 

 از این نویسنده آثاری چون «باران بر زمین سوخته(مجموعه نقد آثار احمد محمود)»، «سال‌های سرد»، «خاک و خاکستر»، «روزی که خورشید سوخت»، «اسکاد روی ماز 543»، «مردی با کفش‌های قهوه‌ای»، «سیاه بمبک»، «مجموعه داستان اولی‌ها (گردآوری)»، «مخلوق»، «شور و شیرین» منتشر شده است.

 

«برج 110» عنوان اثری است که در قالب رمان نوشته شده و در حال حاضر در انتظار چاپ است. این اثر به صورت تخیلی و با استفاده از ابزارهای فلسفی و روانشناختی نوشته شده که در آن نمادپردازی‌هایی هم صورت گرفته است. به عنوان نمونه «110» عدد ابجدی است که نام حضرت علی(ع) را به یاد می‌آورد.

 

زنوزی جلالی متولد سال 1329 در خرم آباد است. وی تا پایان تحصیلات ابتدایی در بروجرد بود و سپس به تهران آمد و تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته‌های نظامی گذرانده و ناخدا یکم کمیسر دریایی است. او به‌عنوان کارشناس با بخش داستان بنیاد جنگ‌زدگان، کتاب سال بنیاد شهید، بخش قصه و رمان حوزه هنری و بخش انتخاب آثار برتر معلمان همکاری داشته و علاوه بر ساخت فیلمهای مستند به فیلم‌نامه و نمایش‌نامه‌نویسی و تدریس و نقد نیز می‌پردازد.

 

کتاب مردی با کفش‌های قهوه‌ای او جزء آثار برتر 20 ساله انقلاب شناخته شده و کتاب مخلوق او نیز برنده دیپلم افتخار از طرف بنیاد شهید شده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار