آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۰۰۰۹

توفان در ریو جان ۲ نفر را گرفت

توفان شدید در شهر محل میزبان بازی‌های المپیک به کشته شدن دو نفر و تخریب محل مسابقات قایقرانی منجر شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از گاردین، رقابت‌های  المپیک 2016 ریو از اواخر هفته‌ جاری در این شهر برگزار خواهد شد و ورزشکاران برتر در رشته‌های مختلف با هم به رقابت خواهند پرداخت.

 

توفان و بارش شدید باران در روزهای گذشته در شهر ریو شدت گرفته است و همین باعث شد تا محل مسابقات قایقرانی در این شهر  تخریب شود و خسارات جدی به آن وارد شود.

 

همچنین بر اثر توفان شدید سقف پوشش رسانه‌ای این رقابت‌ها فرو ریخت که بر اثر آن دو نفر کشته شدند. ‌این سقف پوشش رسانه‌ای در نزدیکی زمین مسابقات والیبال ساحلی قرار داشت.

 

در روزهای گذشته انتقادات زیادی نسبت به زیرساخت های کشور برزیل وجود داشته است. کمبود امکانات و آلوده بودن آب ها یکی از دلایلی بوده است که کارشناسان به انتقاد از شرایط میزبانی ریو برای المپیک پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار