کد خبر:۵۳۰۲۹۵

احتمال آزادسازی فوعه و کفریا/ آینده سیاسی و میدانی حلب چگونه رقم می خورد؟

ارتش سوریه هم‌اکنون در شهر حلب، مناطق حضور تروریست‌ها را محاصره کرده است و به‌زودی شاهد خبرهای مهمی چه در عرصه‌ی میدانی و چه در عرصه‌ی سیاسی از حلب خواهیم بود.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، بعد از چند سال که ابتکار عمل در شهر حلب در اختیار تروریست‌ها بود. در ماه‌های گذشته ارتش سوریه ابتکار عمل را به‌طور کامل در اختیار گرفته است. ارتش سوریه هم‌اکنون در شهر حلب، مناطق حضور تروریست‌ها را محاصره کرده است و به‌زودی شاهد خبرهای مهمی چه در عرصه‌ی میدانی و چه در عرصه‌ی سیاسی از حلب خواهیم بود.

 

عرصه‌ی میدانی:

ارتش سوریه با محاصره تروریست‌ها در حلب تمرکز خود را بر استحکام خطوط خود حفظ خواهد کرد. به‌طورقطع تروریست‌ها با حملات سنگین سعی خواهند کرد که محاصره را بشکنند اما تجربه نشان داده که ارتش سوریه در ماه‌های اخیر در برابر پاتک‌های تروریست‌ها به‌خوبی مقاومت کرده و تمهیدات لازم را اندیشیده است.

 

ارتش سوریه در ادامه آزادسازی شهر حلب چندین گزینه را پیش روی خود خواهد داشت. ارتش احتمالاً اقدام به آزادسازی اردوگاه حندرات خواهد کرد که هم‌اکنون از سه جهت در محاصره است و یا اقدام به پاک‌سازی تمام منطقه‌ی صنعتی لیرمون خواهد نمود. البته امکان دارد ارتش سوریه با هدف از سرگیری پروازهای فرودگاه بین‌المللی حلب نسبت به عملیات در مناطق غربی این فرودگاه نیز اقدام کند.

 

مسئله‌ی دیگری که در مورد نبردهای حلب بسیار با اهمیت است، مسئله‌ی گروه کرد YPG است که هم‌اکنون محله‌ی شیخ مقصود حلب را در اختیار دارد. هرچند که این گروه کرد در محاصره‌ی تروریست‌ها در حلب از ارتش سوریه حمایت کرد؛ در صورتی‌ که می‌توانست بی‌طرف بماند و یا در هنگام شکستن محاصره‌ی نبل الزهرا نیز کردها با روسیه و نیروهای مقاومت همکاری کردند. اما با این وجود نمی‌توان انتظار داشت که هیچ‌گونه تنشی بین آن‌ها و ارتش سوریه رخ ندهد.

 

در همین رابطه بود که فرمانده نیروهای YPJ در حلب طی اظهاراتی با اشاره به تداوم درگیری‌ها میان نیروهای YPG با نظامیان دولت مرکزی سوریه گفت: در حلب به هر قیمتی که شده مناطق تحت کنترل خود را حفظ خواهیم کرد.

 

مناطقی در حلب که تحت کنترل نیروهای  YPG است با نقاطی که دولت مرکزی آن را کنترل می‌کند بسیار به یکدیگر نزدیک است. به‌خصوص در مناطق «اشرفیه» و «بنی زید» تنش‌ها بسیار بالا است. ارتش سوریه خواستار عقب‌نشینی نیروهای YPG از آن مناطق است. ولی نیروهای کرد اعلام کرده‌اند که ما آن مناطق را تحت هیچ شرایطی ترک نخواهیم کرد. اگر تنش‌ها بین کردها و ارتش سوریه مدیریت نشود جنگ نیروهای YPG در حلب در مقابل گروه‌های تروریستی تبدیل به جنگ با ارتش سوریه خواهد شد.

 

عرصه‌ی سیاسی:

در عرصه‌ی سیاسی، محاصره‌ی حلب می‌تواند حوادث مهمی را رقم بزند. با توجه به بافت شهری حلب امکان پیشرفت نظامی در آن با سرعت امکان ندارد و اگر ارتش سوریه بخواهد مناطق محاصره شده را بازپس گیرد. باید مدت زیادی را صرف کند و خسارات جانی و مالی ارتش نیز افزایش خواهد یافت بنابراین امکان دارد که در روزهای آینده وارد مذاکرات صلح با گروه‌های محاصره شده در شهر شود. تا تروریست‌های در محاصره به ازای خروج امن از شهر، شهر را به ارتش تحویل دهند.

 

همچنین امکان دارد که ارتش سوریه از محاصره تروریست‌ها در حلب به‌عنوان ابزاری در ازای محاصره‌ی فوعه و کفریا استفاده کند.

 

دولت سوریه با توجه به این‌که ابتکار عمل را در حلب در دست گرفته است. در دورهای بعدی مذاکرات صلح سوریه می‌تواند باقدرت بیشتری حضور یابد.

 

منبع: سمعک نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار