آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۲۵۶۹

کارواخال: ایمان داشتم رئال قهرمان می‌شود

بال راست رئال مادرید از گلزنی در سوپرجام غرق در شادی است و احساس وصف ناشدنی دارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مارکا، در حالی که دیدار رئال مادرید برابر سویا در آستانه تمام شدن با نتیجه دو بر دو بود، دنی کاروخال موفق شد یکی از حساس ترین گل های دوران ورزشی خود را به ثمر برساند تا بازی در نهایت با نتیجه سه بر دو به سود رئال به پایان برسد و تیم زیدان جام قهرمانی را بالای سر ببرد.

 

کارواخال از زدن گل در سوپر جام اروپا بسیار خوشحال است. او تاکید کرد که اطمینان داشت رئال پیروز بازی می شود. بازیکن ملی پوش رئال در ادامه بیان کرد: احساس بسیار خوبی دارم. گل زدن آن هم در سوپر جام و آن هم در چنین شرایط بسیار لذت بخش است. احساس وصف ناشدنی دارم. واقعا خوشحال هستم.

 

او ادامه داد: اطمینان داشتم که پیروز این دیدار بزرگ خواهیم بود. بار دیگر ثابت کردیم که تیم بزرگی هستیم. تا آخرین لحظه به تلاش خود ادامه دادیم و در زمان های گلزنی کردیم که بعضی فکر می کردند همه چیز تمام شده است. رئال مادرید بار دیگر شخصیت خود را نشان داد و ثابت کردیم که شایسته پیروزی هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار