آلودگي مواد غذايي یک مشكل بزرگ جهاني است
کد خبر:۵۳۲۶۰
رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايران در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

آلودگي مواد غذايي یک مشكل بزرگ جهاني است

رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايران گفت: آلودگي و فساد مواد غذايي تبديل به يك مشكل بزرگ جهاني شده است.

دكتر حسني در گفت و گو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، گفت:‌ افزايش جمعيت جهان و نياز به تامين احتياجات غذايي مردم از مسائل مهمي است كه ذهن مسئولان بخش هاي مختلف به خصوص صنعت، بهداشت و درمان و كشاورزي را به خود مشغول كرده است.

وي بيان داشت: امروزه آلودگي مواد غذايي تبديل به يك مشكل بزرگ جهاني شده است كه علاوه بر لزوم تامين مقادير كافي مواد غذايي براي پاسخگويي به نيازهاي جامعه، ايمني، بهداشت و كيفيت مواد غذايي توليدي و عرضه شده از اهميت بسياري برخوردار است.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايران يادآور شد: فساد و آلودگي هاي مواد غذايي مي تواند ناشي از سهل انگاري ها، سود جويي ها، عدم رعايت قوانين و مقررات بهداشتي و مهم تر از همه كمبود اطلاعات تغذيه اي و بهداشتي باشد.

حسني بيان داشت: اين مشكلات مي توانند هزينه هاي بسيار درماني را به دولت ها تحميل كنند.

وي تصريح كرد: شير به عنوان يك ماده غذايي ارزشمند از دير باز توسط انسان مورد مصرف بوده كه در دين ما هم جايگاه ويژه اي دارد.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايران خاطرنشان كرد: بررسي ها نشان مي دهد بحث شير و فراورده هاي آن در سبد غذايي خانوارهاي ايراني از ميزان جهاني آن بسيار پايين است و ارائه راهكارهاي مناسب براي افزايش توليد و اصلاح الگوي مصرف شير يك ضرورت است.

حسني اظهار داشت: همگام با پيشرفت دانش بشري در علوم تغذيه، بهداشت مواد غذايي و علوم صنايع غذايي يافته هاي حاصل از مطالعات مربوط به شير از جمله مباحثي است كه در جهان امروز سرعت بي سابقه اي به خود گرفته است.

وي در پايان خاطرنشان كرد: برگزاري اولين سمينار سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه اي آن مي تواند جهت گيري برنامه ريزان و مديران كشور به سمت افزايش توليد شير با كيفيت و افزايش مصرف روزانه آن را در سطح جامعه معطوف كند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار