سرمربي تيم ملي جادوگر نيست
به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، افشين قطبي در نشست خبري امروز با خبرنگاران درپاسخ به اين پرسش که آيا مسئولان فدراسيون قصد دارند در صورت ناکامي در بازيهاي چهار جانبه قطر و ديگر ديدارهاي تدارکاتي قطع همکاري شما را با تيم ملي خواستار شوند، مي گويد: مسئولان فدراسيون به من گفتهاند اگر شکست هم بخورم باز هم بايد به کارم ادامه دهم و بي شک تا پايان بازيهاي جام ملت هاي اسيا در تيم ملي هستم.
وي تاکيد کرد: تا زماني که در تيم ملي حضور دارم مبارزه ميکنم، من مرد روزهاي سخت هستم و کارهاي دشوار را دوست دارم به همين سبب هرقدر کارم دشوار باشد توانايي و انگيزهام بيشتر ميشود.
سرمربي تيم ملي فوتبال اظهار داشت: پس از بازي تيم ملي برابر کره جنوبي، بازيکنان تيم ملي 25 روز با هم بودند که در اين مدت نيز 7 ديدار بر گزار کردند و اگر زمانهاي سفر و ريکاوري را از اين 25 روز کم کنيم فقط 5 روز کنار هم تمرين داشتهايم که اين زمان براي ساختن يک تيم خوب زمان کمي است.
وي در پايان خاطر نشان کرد: همانطور که بارها گفته ام، برخي رسانه ها هدف دار کار مي کنند که اين موضوع موجب به هم ريختن تمرکز در تيم ملي مي شود و از آنان مي خواهم که يار تيم ملي باشند./انتهاي پيام/