کد خبر:۵۳۲۸۶۴
دادستان خراسان رضوی خبر داد

دستگیری ۴ فرد مرتبط با شرکت پدیده/ خیانت در امانت و تحصیل مال نامشروع عامل بازداشت

دادستان خراسان رضوی گفت: در ادامه روند رسیدگی به پرونده مجموعه پدیده شاندیز سه فرد دیگر مرتبط با این شرکت نیز در مشهد دستگیر شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو غلامعلی صادقی اظهار داشت: در ادامه روند رسیدگی به پرونده مجموعه پدیده شاندیز سه فرد دیگر مرتبط با این شرکت نیز در مشهد دستگیر شدند.

 

دادستان استان خراسان رضوی بیان کرد: این افراد پس از دستگیری به جرم خیانت در امانت و تحصیل مال از طرق نامشروع تفهیم اتهام شدند، همچنین مدیرعامل مجموعه پدیده در کیش نیز دستگیر و روانه زندان شده است.

 

صادقی تصریح کرد: به علت اینکه برخی افراد مرتبط با شرکت پدیده با وجود اعلام قبلی مبنی بر اینکه اموال باید در اختیار هیئت مدیره جدید قرار بگیرد، از این اقدام سرباز زده بودند اختلالاتی در روند شرکت ایجاد شده بود.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار