آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۲۹۸۸

برانکو با هم‌وطنانش به کرواسی برگشت

سرمربی و سایر کروات‌های شاغل در تیم پرسپولیس با توجه به تعطیلی ۴ روزه تمرینات این تیم به کشور خود رفتند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پس از دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و صبای قم در هفته چهارم لیگ برتر که با برتری یک بر صفر تیم پرسپولیس به پایان رسید به دلیل وقفه سه هفته‌ای که در لیگ برتر ایجاد شده، با نظر کادرفنی تمرینات این تیم برای 4 روز تعطیل شد.

 

بر همین اساس با توجه به تعطیلی 4 روزه تمرینات پرسپولیس برانکو ایوانکوویچ، دستیاران و همچنین بوژیدار دروازه‌بان جدید کروات پرسپولیس بامداد امروز تهران را به مقصد کرواسی ترک کردند تا تعطیلات 4 روزه تمرینات را در کشور خود باشند و پس از آن برای آغاز تمریناتبه تهران برگردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار