کد خبر:۵۳۳۰۶۰
هفته چهارم لیگ برتر فوتبال

سیاه جامگان دقیقه نود کم آورد

سیاه‌جامگان مشهد در آخرین دقایق دیدار مقابل فولاد، بازی برده را با تساوی عوض کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در آخرین دیدار هفته چهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 18:50 امروز (جمعه) سیاه‌جامگان به دیدار فولاد خوزستان رفت. این دیدار که به قضاوت محمد ملکی در ورزشگاه ثامن (ع) مشهد برگزار شد، در نهایت با تساوی یک - یک به اتمام رسید.

 

تنها گل میزبان توسط پیام ملکیان در دقیقه 13 بازی به‌ثمر رسید تا شاگردان فرهاد کاظمی، نیمه اول را با پیروزی به اتمام برسانند. در نیمه دوم، بازی پایاپای دنبال می‌شد و درست در زمانی که به‌نظر می‌رسید سیاه‌جامگان سه امتیاز شیرین را به‌دست آورده و با یک برد روحیه‌بخش به تعطیلات می‌روند، همه چیز تغییر کرد و فولاد خوزستان به گل رسید.

 

در دقیقه 90 بازی، داور به سود فولاد خوزستان اعلام پنالتی کرد که ایوب والی پشت توپ ایستاد و توانست این توپ را به گل بدل کند. با این گل، بازی به تساوی کشید شد.

 

داور بازی در این دیدار به عبدالله کرمی از فولاد و پیام ملکیان از سیاه‌جامگان کارت زرد نشان داد.

 

سیاه‌جامگان با این تساوی پنج امتیازی شد و فولاد خوزستان توانست به دومین امتیازش برسد. فولادی‌ها با وجود تساوی در خانه سیاه‌جامگان همچنان در قعر جدول باقی ماند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار