کد خبر:۵۳۵۷۲۲
حجت الاسلام علیرضا سلیمی:

پیشنهادات موجود در لایحه ششم با الگوی ایرانی و اسلامی و اقتصاد مقاومتی همخوانی ندارد/ نگاه دولت جامع نیست و ایرادات فراوان دارد

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت:‌ در برنامه ششم توسعه نگاه دولت به آموزش‌وپرورش و آموزش عالی جامع نیست و لایحه ایرادات فراوان دارد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام علیرضا سلیمی در رابطه با نگاه به آموزش‌وپرورش در برنامه ششم توسعه اظهار کرد:‌ در لایحه‌ای که تحت عنوان برنامه ششم توسعه به مجلس ارائه شده است نگاه و پیشنهادات دولت در رابطه با آموزش‌وپرورش و آموزش عالی جامع نیست و لایحه ایرادات فراوان دارد.

 

وی با طرح این پرسش که چرا دولت در برنامه ششم توسعه احکام را به مجلس ارائه و برنامه را ارائه نکرده است؟ افزود: پیشنهادات موجود با الگوی ایرانی و اسلامی و اقتصاد مقاومتی همخوانی نداشته و نگاه جامعی به تمام بخش‌ها ندارد.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در برنامه ششم توسعه  مشخص نیست منابع مورد نظر برای اجرایی کردن احکام چگونه طراحی و تأمین خواهد شد همچنین نگاه حداقلی به آموزش‌وپرورش و آموزش عالی وجود دارد در حالیکه وزارت آموزش‌وپرورش زیربنای تولید منابع انسانی کشور است اما در برنامه ششم توسعه نگاه به این وزارتخانه به شدت زاهدانه است.

 

به گزارش تسنیم در لایحه برنامه ششم توسعه در یک بند راجع به آموزش و پرورش آمده است:به‌منظور تحقق اقتصاد دانش‌بنیان، افزایش بهره‌وری، تنظیم رابطه متقابل تحصیل و اشتغال، گسترش همکاری و تعاملات فعال بین‌المللی و افزایش نقش مردم در مدیریت علمی و فناوری کشور وزارت آموزش‌وپرورش مجاز است در جهت ارتقای کیفیت عدالت آموزشی و بهره‌وری نسبت به خرید خدمات از بخش خصوصی و تعاونی اقدام کند. ارائه خدمات آموزشی در این‌گونه مدارس با استفاده از نیروی انسانی، تجهیزات و امکانات بخش خصوصی و تعاونی یا با مشارکت در استفاده از امکانات و تجهیزات بخش دولتی و نیروی انسانی خصوصی و تعاونی براساس ضوابطی که به تصویب هیئت وزیران می‌رسد، صورت می‌گیرد. آموزش عمومی دولتی در طول سال‌های برنامه ششم توسعه رایگان است.

 

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار