زیدان: سال مهمی پیش روی بیل است
زین الدین زیدان، سرمربی رئال به تمجید از گرت بیل پرداخت و مدعی شد که این فصل، فصل مهمی برای ستاره ولزی خواهد بود.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بیل با ولز موفق شد به نیمه نهایی یورو 2016 برسد و با عملکرد خوبش در جمع 3 بازیکن برتر اروپا قرار گرفت. او شب گذشته نیز 2 گل برای رئال به ثمر رساند تا شاگردان زیدان 3-0 مقابل سوسیداد به پیروزی برسند. پس از بازی زیدان به تمجید از او پرداخت و مدعی شد که فصل مهمی برای ستاره ولزی پیش روست.
او گفت:" برای بیل خوشحالم. او هنوز باید از لحاظ فیزیکی آماده شود ولی امروز مشکلی نداشت. به بهترین شکل مهم شروع کردیم، با یک گل سریع و همه چیز برایمان آسان شد. اگر گلی نزنید،کارتان پیچیده میشوید ولی ما بدون گل خوردن 3 گل زدیم. نمیخواهم درباره یک بازیکن خاص صحبت کنم ولی وقتی گرت بیل گل دوم را زد... به نظرم امسال سال مهمی برای اوست و او هم به خوبی نشان داد که متوجه این موضوع است."
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.