طرفدار كرانچار هستم/ با همه رفيقم اما در بيرون زمين
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۶۱۴
دايي در جمع بازيكنان پرسپوليس:

طرفدار كرانچار هستم/ با همه رفيقم اما در بيرون زمين

سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به اينکه کرانچار مربي بزرگي بوده است، گفت: من يکي از طرفداران اين مربي کروات بوده و هستم.

به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، علي دايي امروز پس از حضور در تمرين تيم فوتبال پرسپوليس در جمع بازيکنان اين تيم گفت: صحبت خاصي ندارم و فقط در زمين مسابقه حرف‌هايم را مي زنم، ضمن اينکه بايد از حبيب کاشاني به خاطر اعتمادش تشکر کنم.

وي در ادامه خود را يکي از طرفداران کرانچار خواند و گفت: کرانچار مربي بزرگي است که شما (بازيکنان) در اين مدت با او کار کرده‌ايد، کسي که در جام جهاني مربيگري کرده و کارهاي بزرگي براي تيم کرواسي انجام داده است، اميدوارم بتوانم جانشين خوبي براي اين مربي باشم.

سرمربي جديد پرسپوليس اضافه کرد: کساني که با من کار کرده‌اند از لحاظ اخلاقي و رفتاري من را مي شناسند، من با همه رفيقم اما در بيرون زمين، زيرا در زمين همه بايد براي موفقيت تيم کار و تلاش کنند.

دايي ادامه داد: آمده‌ام تا با کمک شما پرسپوليس را به جايگاه واقعي‌اش برسانيم.

وي در پايان گفت: شما در چند هفته گذشته تلاش خود را کرده‌ايد؛ اما بايد آن را بيشتر کنيد تا فاصله خود را با تيم‌هاي بالانشين جدول کاهش دهيد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار