کد خبر:۵۳۶۶۵۴

باز هم پای یک «برادر» در میان است/ ارتباط جاسوس هسته‌ای با قراردادهای نفتی چیست؟

وزارت دفاع متوجه می شود که در محاکم و دعاوی بین ایران و آمریکا، به رغم مستندات و مدارک قوی، آرایی که صادر می شود به نفع آمریکا است و مشخص شد که این فرد دفاعیات لازم را ارائه نمی کند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، محمد ایمانی در مطلبی با عنوان«نقش يك «برادر» در انتصاب دری اصفهانی در مناصب مالي و پولي ايران» مدعی شد:

 

عبدالرسول دری اصفهانی، مسئول امور بانکی تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران با گروه ۵+۱، به اتهام جاسوسی بازداشت شده بود اكنون آزاد و تحت نظر است.

 

وی کارمند بانک مرکزی بوده و در عين حال عضو هیأت‌مدیره بانک «سامان» و اعتماد زیاد رییس بانک مرکزی، در مذاکرات هسته‌ای حضور داشته است.

 

عضویـت در جامعـه و انجمن حسـابداران خبره ایـران، عضویت پیوسـته در انجمن حسـابداران خبـره انگلسـتان و ولـز (ICAEW) و عضویـت در انجمن حسـابداران خبـره اُنتاریو در کانـادا، ریاست یک شرکت دارویی در کانادا و عضویت در هیأت‌مدیره بانک سامان از سوابق وی عنوان شده است.


وي از رئیس جمهور حسن روحاني، نشان درجه سه خدمت دریافت کرد. 

 

دري اصفهاني داراي پاسپورت کاناداست و در حال حاضر مدير شرکت دارويي UNIVERSAL HEALTH AND PHARMA PRIVATE LIMITED در تورنتو است. ارتباط اين شرکت دارويي با بانک سامان است که عمدتا تراکنشهاي واردات دارو را به عهده دارد.

 

وي  قبل از انقلاب با کمیته خزانه داری آمریکا کار می کرد و مسئولیت کمیته بخش مربوط به انگلیس را بر عهده داشته است.

 

این فرد بعد از انقلاب با نفوذ در ایران، در وزارت دفاع ایران استخدام می شود و مسئولیت بخش مطالبات ایران از آمریکا را بر عهده می گیرد.

 

بعد از مدتی وزارت دفاع متوجه می شود که در محاکم و دعاوی بین ایران و آمریکا، به رغم مستندات و مدارک قوی، آرایی که صادر می شود به نفع آمریکا است و مشخص شد که این فرد دفاعیات لازم را ارائه نمی کند.

 

وي همچنين از سخنرانان اصلي «باشگاه نفت و نيرو» است كه توسط اطرافيان زنگنه برپا شده است. «باشگاه نفت و نيرو» پشت صحنه تنظيم قراردادهاي جديد نفتي است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سربدار
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۴
امام راحل ما -رضوان‌الله تعالی علیه- می‌فرمودند «تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت را چشیده باشند. فقرا و متدینین بی‌بضاعت گردانندگان و برپادارندگان واقعی انقلاب‌ها هستند، ما باید تمام تلاشمان را بنماییم تا به هر صورت که ممکن است خط اصولی دفاع از مستضعفین را حفظ کنیم» (صحیفه امام(ره)- ج 21 ص86). باز هم از حضرت امام(ره) است که؛ «آنهایی که در خانه‌های مجلل، راحت و بی‌درد آرمیده‌اند و فارغ از همه رنج‌ها و مصیبت‌های جانفرسای ستون محکم انقلاب و پابرهنه‌های محروم، تنها ناظر حوادث بوده‌اند و حتی از دور هم دستی بر آتش نگرفته‌اند، نباید به مسئولیت‌های کلیدی تکیه کنند که اگر به آنجا راه پیدا کنند، چه بسا انقلاب را یکشبه بفروشند و حاصل همه زحمات ملت ایران را بر باد دهند
4
0
پربازدیدترین آخرین اخبار