ريشه حرمت شكني عاشورا در دنيا پرستي برخي خواص است
کد خبر:۵۳۷۰۷
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه لرستان:

ريشه حرمت شكني عاشورا در دنيا پرستي برخي خواص است

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه لرستان با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب كه اگر پاي خواص اهل حق در مقابل دنيا بلغزد، حسين بن علي ها به مسلخ شهادت مي روند، گفت: ريشه حرمت شكني عاشورا در دنيا پرستي برخي از خواص است.

سعيد ايماني در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در خرم آباد، از فتنه‌هاي اخير به عنوان جنگ بين فقر و غنا ياد كرد و اظهار داشت: خواصي كه دنياي خود را در خطر مي‌بينند، به مانند خواص زمان ابا عبدالله الحسين، حرمت شكني ارزش‌هاي اسلامي را در پيش گرفته‌اند.

وي عاشورا را شاخصه‌اي براي تميز امام و ملت كفر از امام و ملت حق برشمرد و تصريح كرد: حرمت شكني عاشورا اثبات كرد كه پس از گذشت 1400 سال از اين واقعه، عاشورا زنده است.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه لرستان با بيان اينكه حرمت شكني عاشورا ناشي از داغي است كه فرهنگ عاشورا بر پيشاني حرمت شكنان و حاميان آنها نهاده است، متذكر شد: بي تاثيري اين فرهنگ زماني است كه هيچ دشمني نداشته باشد.

ايماني بر برخورد قاطعانه دستگاه‌هاي امنيتي، قضايي و انتظامي با حرمت شكنان بي دين و عوامل تحريك آنها، تاكيد كرد و گفت: در صورت ناتواني قوه قضائيه در برخورد با فتنه‌گران، فرزندان بسيجي ولايت، فتنه‌گران را به سزاي عملشان خواهند رساند.

وي ولايت پذيري و ولايت‌مداري مردم لرستان را مربوط به پيش از استقرار نظام جمهوري اسلامي دانست و گفت: مردم ولايت‌مدار لرستان در مقابل هر اقدامي كه توهين عليه ولايت باشد، با قاطعيت مي‌ايستند و اكنون نيز در انتظار فرمان ولي امر خود حضرت آيت الله خامنه‌اي براي برخورد قاطع با حرمت شكنان ارزش‌هاي اسلامي و انقلابي هستند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار