آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۷۱۴۰

مدافع تیم ملی قطر برای بازی با ایران کنار گذاشته شد

مدافع تیم ملی فوتبال قطر برای بازی با تیم ملی ایران از لیست عنابی‌ها کنار گذاشته شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم‌های ملی فوتبال ایران و قطر در اولین دیدار خود در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی روسیه از ساعت ۲۱ روز پنجشنبه یازدهم شهریورماه در ورزشگاه آزادی به مصاف هم خواهند رفت.

 

این دیدار اهمیت فراوانی برای هر دو تیم دارد و پیروزی در آن می‌تواند گام خوبی برای صعود به جام جهانی و باشد. «دانیل کارینیو» سرمربی اروگوئه‌ای تیم ملی قطر که با این تیم اردوی چند روزه‌ای را در سوئیس برگزار کرده بود، ترکیب تیمش را برای بازی با ایران و ازبکستان مشخص کرده است.

 

کارینیو برای این دو بازی، «ابراهیم ماجد» مدافع کلیدی قطر را کنار گذاشته است. طبق اعلام سایت کوره، ماجد بعد از اردوی سوئیس از تیم قطر کنار گذاشته شده است و علت آن غیبتهای مکرر به خاطر مصدومیت در فصل گذشته بوده است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار