آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۷۳۳۵
سرپرست حراست وزارت ورزش و جوانان خبر داد:

دستگیری تعدادی از مدیران ورزشی به اتهام مشارکت در فساد مالی

سرپرست اداره کل حراست وزارت ورزش و جوانان از دستگیری تعدادی از مدیران ورزشی و افراد مرتبط به آنها در یکی از استان های کشور به اتهام مشارکت در فساد مالی خبر داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، عرب سرپرست حراست وزارت ورزش و جوانان گفت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران در خصوص مقابله جدی با فساد و حسب توصیه های وزیر ورزش و جوانان مبنی بر مقابله با فساد در حوزه ورزش، در طول این مدت اقدامات خوبی صورت پذیرفت که از جمله آن ها می توان به برگشت مبالغ قابل توجهی از اموال دولتی و دستگیری تعدادی از افراد متخلف اشاره کرد.

 

وی افزود: در ادامه پیگیری های به عمل آمده و با همکاری حراست وزارت ورزش و جوانان، امروز در یکی از استان های کشور تعدادی از مدیران ورزشی و افراد مرتبط به آنها به اتهام مشارکت در فساد مالی، توسط دستگاه امنیتی با حکم مرجع قضایی دستگیر شدند و تحقیقات اولیه از متهمان آغاز شده است.

 

سرپرست اداره کل حراست وزارت ورزش و جوانان خاطر نشان کرد: این اداره کل، ضمن پیگیری پرونده و شناسایی و تعقیب همه افراد ذی مدخل در حوزه ورزش و خارج از آن، اطلاعات تکمیلی را اعلام خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار