دانشجويان پيرو خط امام و رهبري خواهان شكستن سكوت قوه قضائيه است
کد خبر:۵۳۷۳۵
مسئول سابق انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه ياسوج:

دانشجويان پيرو خط امام و رهبري خواهان شكستن سكوت قوه قضائيه است

مسئول سابق انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه ياسوج محاكمه سريع عوامل آشوب‌ها را خواستار شد و گفت: دانشجويان پيرو خط امام و رهبري سكوت مسئولان قوه قضائيه را سهل‌انگاري مي‌داند و خواهان شكستن اين سكوت است.

محسن جبارنژاد در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در ياسوج، با بيان اينكه آشوبگران در روز عاشورا با شعارهايشان علناً مخالفت خود را با اسلام و انقلاب اعلام كردند، اظهار داشت: علت مخالفت آنها با انقلاب اسلامي اين است كه اين ارزش ها مبتني بر فرد نيست، بلكه مبتني بر ارزش هايي است كه مردم براي حفظ آنها قيام كرده اند.

وي با اشاره به اينكه در طول تاريخ همه انحرافات، تدريجي بوده است، خاطرنشان كرد: فتنه گران با شعار تقلب در انتخابات و شعارهاي ساختارشكنانه، فتنه گري را مشروع كردند تا اينكه در روز عاشورا اين هتاكي ها به توهين به مقدسات منجر شد.

مسئول سابق انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه ياسوج گناه مسببان آشوب ششم دي را سنگين تر از گناه عوامل اين حوادث دانست و افزود: انتظار مردم از قوه قضائيه اين است كه نسبت به دستگيري و محاكمه هر دو گروه، حركت جدي انجام دهد.

جبارنژاد تصريح كرد: افكار عمومي در خصوص برخورد قاطع قوه قضائيه با آشوبگران، مطالبه گري مي كند.

وي در پايان آشوب هاي عاشوراي حسيني را سناريوي ساختگي و از پيش تعيين شده دانست و خطاب به طراحان اين سناريو تاكيد كرد: به كساني كه اين آشوب ها را ايجاد كرده و به آن دامن مي زنند، يادآوري مي كنم كه انقلاب ملت ايران الهام گرفته از قيام عاشوراست و عاشورا همچنان جاري است؛ البته ملت ايران هرگز به ولايت پشت نمي كند و همچون عاشوراييان، از خط ولايت خارج نمي شود.

مسئول سابق انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه ياسوج رمز پيروزي حركت مردمي انقلاب را حركت در امتداد خط ولايت دانست و گفت: مهمترين درس قيام عاشورا اين است كه هر گاه گروهي در جامعه اسلامي از مسير ولايت خارج شوند، حوادثي نظير آنچه در اين چند روز به وقوع پيوست حادث مي شود و اين مهمترين عبرت عاشوراست./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار