برخورد قاطع مسئولان با اغتشاشگران
کد خبر:۵۳۷۴۷
رئيس جامعه مدرسين خواستار شد؛

برخورد قاطع مسئولان با اغتشاشگران

رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: فتنه روز عاشورا قلب مردم را جريحه دار نمود و حتي در دورترين مناطق اين کشور مردم ناراحت شدند و عواطفشان جريحه دار شد، اگر مسئولان با اين مسئله در همين روز هاي محرم برخورد نکنند و تکليف را روشن نکنند ممکن است مردم وارد عمل شوند.

به گزارش گروه معارف «شبکه خبر دانشجو» به نقل از مرکز خبر حوزه، آيت الله محمد يزدي با اشاره به حوادث روز عاشورا و درگيري ها در شهر تهران اظهار داشت: حادثه ديروز حلقه اي از سلسله حوادثي است که بعد از پيروزي انقلاب اسلامي، دشمنان همواره آن را دنبال کرده اند و اين فتنه، حادثه اي جديد و ابتدايي نيست و به نظر من آخرين فتنه نيز نخواهد بود.

دبير شوراي عالي حوزه هاي علميه بيان داشت: از روزي که انقلاب اسلامي به رهبري امام خميني (ره) و با حمايت مردم به پيروزي رسيد و اسلام ناب بعد از قرن ها، حاکميت پيدا کرد،دشمني مخالفان اسلام را از همان ابتدا به همراه داشت.

وي افزود: دشمنان هر کاري که مي توانستند کردند و از هيچ فتنه و توطئه اي براي سرکوبي حاکميت اسلامي کوتاهي نکردند ولي با تدبير امام راحل و حمايت هاي مردم اين فتنه ها از بين رفت و نقشه هاي دشمنان شکست خورد.

آيت الله يزدي با اشاره به نقش رهبري در خنثي کردن حوادث و فتنه هاي اخير اظهار داشت: مقام معظم رهبري واقعاً امام گونه در برابر اين حوادث ايستادند و نقشه هاي دشمنان را خنثي کردند.

مسئول دبيرخانه مجلس خبرگان رهبري عنوان کرد: رهبري همواره در صدد جذب نيرو و تبيين مسائل و آگاه کردن مردم و اصلاح امور به صورت معقول و منطقي بوده است.

وي با اشاره به حوادث روز عاشوراي تهران ابراز داشت: اين اقدامات جاهلانه نشان داد همواره دشمنان خدا و اهل بيت(ع) انسان هاي ناداني هستند که کارها و طرح هايشان به ضررشان تمام مي شود.

وي افزود: در جريان اخير اين جاهلان با امام حسين(ع) رودررو شدند و حرمت عزاداران حسيني و مراسم عزاداري را در روز عاشورا شکستند و با اقداماتي جاهلانه به عواطف مردم جسارت کردند و چهره اصلي خود را نشان دادند و معلوم شد که اين ها با امام حسين(ع) و هدف ايشان مخالفند.

رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: عمق جان مردم با امام حسين(ع) گره خورده است و مردم به امام حسين(ع) و هدف و راهش علاقه دارند و نسبت به ايشان عواطف خاصي دارند و اين کساني که با امام حسين(ع)درگير شدند از روي جهلشان بوده است.

وي با بيان اينکه حرکت قاطبه مردم در جريانات اخير نشان از نارضايتي آنها از اين آشوب ها و فتنه ها دارد تصريح کرد:کساني که در جامعه اثر گذار هستند، مسئولين، شخصيت هاي والاي نظام، مراجع عظام، اعضاي خبرگان، اساتيد، نخبگان ،دانشگاهيان و حوزويان نبايد در برابر اين جريان سکوت کنند و اين سکوت فتنه ها را شديد تر و فتنه گران را جري تر مي کند و موجب سوء استفاده دشمنان مي شود.

آيت الله يزدي خطاب به مسئولين تاکيد کرد: از رفتار ها و موضع گيري هاي دو گانه دست برداريد و احتياط آميز برخورد نکنيد، سکوت نخبگان عامل قدرت دادن به دشمنان است و فتنه هاي اخير ناشي از عدم برخورد مسئولين در ابتداي آشوب ها است.

وي افزود: مسئولين امر بايد در برخورد با اين مسائل وارد عمل شوند و قاطعانه اقدام کنند.

دبير شوراي عالي حوزه هاي علميه خاطرنشان کرد: اگر مي بينيد مردم تحمل مي کنند، بخاطر فرمان رهبري است که مردم را به آرامش دعوت کردند و اين مردم براي نظام احترام قائل هستند ولي مسئولين بدانند اگر تحمل و صبر مردم به پايان برسد کنترل کردن مسئله دشوار تر مي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار