برخورد قاطع مسئولان با اغتشاشگران
به گزارش گروه معارف «شبکه خبر دانشجو» به نقل از مرکز خبر حوزه، آيت الله محمد يزدي با اشاره به حوادث روز عاشورا و درگيري ها در شهر تهران اظهار داشت: حادثه ديروز حلقه اي از سلسله حوادثي است که بعد از پيروزي انقلاب اسلامي، دشمنان همواره آن را دنبال کرده اند و اين فتنه، حادثه اي جديد و ابتدايي نيست و به نظر من آخرين فتنه نيز نخواهد بود.
دبير شوراي عالي حوزه هاي علميه بيان داشت: از روزي که انقلاب اسلامي به رهبري امام خميني (ره) و با حمايت مردم به پيروزي رسيد و اسلام ناب بعد از قرن ها، حاکميت پيدا کرد،دشمني مخالفان اسلام را از همان ابتدا به همراه داشت.
وي افزود: دشمنان هر کاري که مي توانستند کردند و از هيچ فتنه و توطئه اي براي سرکوبي حاکميت اسلامي کوتاهي نکردند ولي با تدبير امام راحل و حمايت هاي مردم اين فتنه ها از بين رفت و نقشه هاي دشمنان شکست خورد.
آيت الله يزدي با اشاره به نقش رهبري در خنثي کردن حوادث و فتنه هاي اخير اظهار داشت: مقام معظم رهبري واقعاً امام گونه در برابر اين حوادث ايستادند و نقشه هاي دشمنان را خنثي کردند.
مسئول دبيرخانه مجلس خبرگان رهبري عنوان کرد: رهبري همواره در صدد جذب نيرو و تبيين مسائل و آگاه کردن مردم و اصلاح امور به صورت معقول و منطقي بوده است.
وي با اشاره به حوادث روز عاشوراي تهران ابراز داشت: اين اقدامات جاهلانه نشان داد همواره دشمنان خدا و اهل بيت(ع) انسان هاي ناداني هستند که کارها و طرح هايشان به ضررشان تمام مي شود.
وي افزود: در جريان اخير اين جاهلان با امام حسين(ع) رودررو شدند و حرمت عزاداران حسيني و مراسم عزاداري را در روز عاشورا شکستند و با اقداماتي جاهلانه به عواطف مردم جسارت کردند و چهره اصلي خود را نشان دادند و معلوم شد که اين ها با امام حسين(ع) و هدف ايشان مخالفند.
رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: عمق جان مردم با امام حسين(ع) گره خورده است و مردم به امام حسين(ع) و هدف و راهش علاقه دارند و نسبت به ايشان عواطف خاصي دارند و اين کساني که با امام حسين(ع)درگير شدند از روي جهلشان بوده است.
وي با بيان اينکه حرکت قاطبه مردم در جريانات اخير نشان از نارضايتي آنها از اين آشوب ها و فتنه ها دارد تصريح کرد:کساني که در جامعه اثر گذار هستند، مسئولين، شخصيت هاي والاي نظام، مراجع عظام، اعضاي خبرگان، اساتيد، نخبگان ،دانشگاهيان و حوزويان نبايد در برابر اين جريان سکوت کنند و اين سکوت فتنه ها را شديد تر و فتنه گران را جري تر مي کند و موجب سوء استفاده دشمنان مي شود.
آيت الله يزدي خطاب به مسئولين تاکيد کرد: از رفتار ها و موضع گيري هاي دو گانه دست برداريد و احتياط آميز برخورد نکنيد، سکوت نخبگان عامل قدرت دادن به دشمنان است و فتنه هاي اخير ناشي از عدم برخورد مسئولين در ابتداي آشوب ها است.
وي افزود: مسئولين امر بايد در برخورد با اين مسائل وارد عمل شوند و قاطعانه اقدام کنند.
دبير شوراي عالي حوزه هاي علميه خاطرنشان کرد: اگر مي بينيد مردم تحمل مي کنند، بخاطر فرمان رهبري است که مردم را به آرامش دعوت کردند و اين مردم براي نظام احترام قائل هستند ولي مسئولين بدانند اگر تحمل و صبر مردم به پايان برسد کنترل کردن مسئله دشوار تر مي شود./انتهاي پيام/