مسامحه با فتنه گران ديگر جايز نيست
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اروميه، در بخشي از اين بيانيه آمده است: ايمان سران فتنه در زمان انقلاب دور از قياس با ايمان ابوسفيان ها و معاويهها در هنگام فتح مكه نبوده و اينان قصدي به جز ذبح اسلام و ولايت فقيه را در راستاي خواستههاي مادي و حيواني خود نداشته و ندارند، اما دريغ از آنكه مردم هميشه آگاه ايران از گذشته و از قيام سرور آزادگان جهان سيد الشهدا درس گرفته و دستان امويان زمان را خرد كرده و مانع از پيشرويشان خواهند شد.
اين بيانيه ميافزايد: امروز ديگر ملت ايران تاب مسامحه و تسامح مسئولان و به خصوص قوه قضايي نسبت به عاملان حوادثي اين چنيني را ندارند، مسئولان نظام بايد پاسخگو باشند كه ملت ايران تا به كي قداست شكني عليه ولايت فقيه و امام امت را از سوي منافقان رخنه كرده در نظام تاب آورند؟
انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اروميه در پايان اين بيانيه ضمن محكوم كردن اين اقدام ذليلانه، خطاب به دوستان امام و رهبر معظم انقلاب و دشمنان اين نظام الهي يادآور شده است: دبير دانشجويان و آحاد ملت ايران اسلامي تحمل اين گونه بي حرمتي ها را ندارند و چون مردم كوفه عهد خود با ولي فقيه خويش نخواهند شكست و اكنون از قوه قضائيه انتظار است مسامحه و مداران كردن را كنار گذارده و ضمن برخورد با عاملان اين واقعه و نيز جريانهاي گذشته همان گونه كه امام خميني (ره) فرمودند؛ ملاك حال افراد را در نظر گيرد و سردمداران اين جريان نفاق را به سزاي اعمال ننگين خود برسانيد./انتهاي پيام/