آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۹۱۶۰
منصوریان:

تیم‌ ملی، فوتبال حساب شده‌ای‌ بازی‌کرد/ گل جهانبخش بهانه را از قطری ها گرفت

سرمربی استقلال گفت: تیم‌ملی ایران مقابل قطر بازی حساب شده‌ای را به نمایش گذاشت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علیرضا منصوریان در خصوص پیروزی 2 بر صفر تیم ملی ایران مقابل قطر اظهار داشت: به نمایندگی از مجموعه باشگاه استقلال، این پیروزی شیرین را به کارلوس کی‌روش، بازیکنان، همه اعضای تیم ملی و جامعه فوتبال ایران تبریک می‌گویم. خدا را شکر که در مسابقه اول با 3 امتیاز از زمین خارج شدیم و این پیروزی می‌تواند گام بلندی جهت رسیدن به جام جهانی 2018 روسیه باشد.

 

وی افزود: پیروزی با 2 گل مقابل قطر بسیار خوب و راضی کننده است. خیلی خوشحال شدم که پس از گل اول، گل دوم را هم زدیم، چون گل علیرضا جهانبخش مهر تاییدی بر گل رضا قوچان‌نژاد بود و بهانه را از قطری‌ها گرفت. تیم ملی فوتبال حساب شده‌ای را به نمایش گذاشت و بدون تردید در بازی‌های آینده از این هم بهتر می‌شود. برای تیم ملی کشورم از صمیم قلب آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم در دیدار با چین و سایر مسابقات هم برنده از زمین خارج شود.

 

سرمربی استقلال با اشاره به حضور تماشاگران در این دیدار خاطرنشان کرد: جدا از کسب نتیجه، حضور هواداران در ورزشگاه آزادی هم نقطه عطف دیگر این بازی بود. زمانی که دیدم ورزشگاه پر از تماشاگر است، احساس غرور کردم و بسیار خوشحال شدم. از هواداران استقلال هم واقعا تشکر می‌کنم که به ورزشگاه آمدند. قسمتی که معمولا هواداران استقلال می‌نشینند، پُر بود و این اتفاق بسیار خوبی است. در بازی‌های ملی، قرمز و آبی و سایر رنگ‌ها مهم نیست، چون همه باید متحد و یکدل، برای موفقیت تیم ملی ایران تلاش کنند.

 

منبع: سایت باشگاه استقلال

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار