به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تفاهمنامه خانه شهریاران جوان با مؤسسه تبیان گفت: با توجه به فعالیتهای مؤسسه تبیان در سامانه همسانگزینی، تفاهمنامهای را با این مؤسسه امضا کردیم تا جوانان شهر تهران تحت پوشش خانه شهریاران جوان را به این مؤسسه معرفی کنیم.
مدیرعامل خانه شهریاران جوان با بیان اینکه موضوع همسریابی و سایتهای وابسته به این موضوع طی سالهای گذشته مسائل بسیاری را برای جوانان به وجود آورده بود، ادامه داد: مؤسسه تبیان با راهاندازی سایت همسانگزینی، فعالیتهای مرتبط با انتخاب همسر را در یک سامانه دارای مجوز و با حضور کارشناسان خبره ساماندهی کرده است.
وی افزود: در جامعه امروز واسطههای ازدواج همچون پدر و مادر یا بستگان و ریشسفیدان جایگاه پیشین خود را ندارند و این از فرهنگ ایرانی و اسلامی ما به دور است زیرا در این خلاء موجود، سایتهای مختلف با سوءاستفاده از احساسات جوانان، موجب ایجاد ارتباطاتی بدون بستر آشنایی و شناخت کامل میان جوانان شدهاند.
ابویی اضافه کرد: امروزه افراد به دلیل ترس از ایجاد مشکلات بعدی در زندگی زوجین جوان، تمایلی به ایفای نقش واسطهگری ازدواج ندارند و افرادی هم که به سایتهای همسریابی مراجعه میکنند، ظرفیت و شناخت لازم را ندارند، اما مؤسسه تبیان کار بسیار ارزندهای را انجام داده و واسطههای خیر را تحت عنوان «بانیان خیر» راهاندازی کرده است.
مدیرعامل خانه شهریاران جوان تأکید کرد: بر اساس تفاهمنامه انجام شده، خانه شهریاران جوان، افراد جوان متقاضی ازدواج را به سامانه همسانگزینی معرفی میکند و مراحل مصاحبه و معرفی جوانان به یکدیگر از طریق سامانه تبیان انجام میشود.
وی گفت: پس از معرفی جوانان به سامانه تبیان، در صورت طی مراحل و انجام ازدواج، شهرداری تهران تسهیلاتی برای انجام مراسم ازدواج جوانان در نظر گرفته است؛ از جمله تالارهای مرتبط با شهرداری در اختیار این جوانان قرار میگیرد.
ابویی افزود: جوانانی که از بضاعت مالی خوبی برخوردار نیستند، با استفاده از ظرفیتهای موجود در شهرداری و مراکز خیریه تهیه جهیزیه، با کمترین هزینه مراحل ازدواج را انجام میدهند و زندگی مشترک خود را آغاز میکنند.
منبع:مهر