کد خبر:۵۴۰۱۰۷
مخبر دزفولی در بازدید از جشنواره گیاهان دارویی:

باید از خام‌فروشی گیاهان دارویی ممانعت شود/ ۲۰۰ هزار هکتار از زمین‌ها زیر کشت گیاهان دارویی

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن بازدید از سومین جشنواره و نمایشگاه ملی «گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب سنتی ایران» از نقشه راه اجرایی‌سازی سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی رونمایی کرد.

 

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در حاشیه این مراسم،مخبردزفولی در سخنانی با اشاره به جایگاه گیاهان دارویی و طب سنتی در نقشه جامع علمی کشور، گفت: زمانی که ذیل نقشه جامع سند گیاهان دارویی تصویب شد، حرکت جهشی در این حوزه آغاز شد.

 

وی ادامه داد: روزی که سند گیاهان دارویی تصویب شد، تنها 70 هزار هکتار از زمین‌ها زیر کشت گیاهان دارویی بود، اما اکنون این میزان به بیش از 200 هزار هکتار رسیده است، به‌علاوه این که در کشور ما تنوع گیاهان دارویی بسیار زیاد است و در تنوع گیاهی جزء چند کشور اول دنیا هستیم.

 

مخبر دزفولی مهم‌ترین مشکل در حوزه گیاهان دارویی را خام‌فروشی این گیاهان دارویی به مصرف‌کننده داخلی و خارجی دانست و گفت: باید از خام‌فروشی گیاهان دارویی ممانعت شود؛ هدف ما باید این باشد که این گیاهان را به فرآورده‌های دارویی قابل استفاده تبدیل کنیم تا هم ارزش افزوده برای تولیدکننده این گیاهان داشته باشد و هم برای کشور خلق ثروت کند.

 

وی تصریح کرد: با رونمایی از نقشه راه اجرایی‌سازی سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی، امید داریم که این 400 شرکت حاضر در نمایشگاه در سال‌های آینده به چند برابر افزایش یابند و برای کشور ثروت، فناوری و دانش خلق کنند.

 

 سومین نمایشگاه و جشنواره گیاهان دارویی و طب سنتی از روز  دوشنبه، 15 شهریورماه آغاز به کار کرده است و تا روز پنج‌شنبه، 18 شهریورماه در مصلای امام خمینی(ره) ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار