کد خبر:۵۴۰۳۶۴

پارک در پارکینگ معلولین چقدر جریمه دارد؟

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال جریمه ۵۰ هزار تومانی برای آن دسته از رانندگانی که در محل ویژه جانبازان و معلولان پارک کنند؛ خبر داد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، سردار سید تیمور حسینی گفت: مکان هایی که با نصب تابلو به عنوان جایگاه پارک جانبازان و معلولان مشخص شده است مختص پارک وسایل نقلیه این عزیزان است.


وی افزود: اگر خودروهای پلاک عادی در این جایگاه های ویژه توقف کنند به منزله توقف غیرمجاز محسوب خواهد شد.


سردار حسینی به گلایه جانبازان و معلولان درباره اشغال جای پارک آنها توسط خودروهای پلاک عادی اشاره کرد.


وی همچنین به کمبود جایگاه های پارک ویژه جانبازان و معلولان که از دیگر گلایه های آنان است اشاره کرد و گفت: در خیلی از جاها که جانبازان و معلولان مراجعه می کنند مانند بیمارستان ها، مراکز خرید و ادارات جایگاه ویژه وجود ندارد.


سردار حسینی افزود: ما هر دو گلایه این بزرگواران را به حق می دانیم و قبول داریم.


وی گفت: پلیس در تلاش است که هم با خودروهایی که در جایگاه ویژه جانبازان و معلولان پارک می کنند برخورد کند و هم با بررسی و کارشناسی در سطح شهر تهران ، نقاطی که معلولان و جانبازان بیشترین مراجعه به آن را دارند شناسایی و برای آن جایگاه ویژه پارک تهیه شود.


رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به اینکه هر دو مسئله در دستور کار پلیس قرار دارد گفت: انشاء الله بتوانیم رضایت جانبازان و معلولان را در این زمینه فراهم کنیم.

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار