هتاكان روز عاشورا، عاملان توطئه‌هاي انگليس و آمريكا هستند
کد خبر:۵۴۰۴۳
رئيس دانشگاه اروميه:

هتاكان روز عاشورا، عاملان توطئه‌هاي انگليس و آمريكا هستند

رئيس دانشگاه اروميه گفت: هتاكان روز عاشورا، عاملان توطئه هاي انگليس و آمريكا هستند.

حسن صدقي در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اروميه، اظهار داشت: حرمت شكني و شعارهاي ضد انقلابي و ساختار شكنانه آشوب طلبان در روز عاشورا، مصداق روشني از سرسپردگي آنان به بيگانگان و دشمنان خارجي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران است.

وي معاندان داخلي را مجريان طرح ها و پروژه هاي ضد ديني و انقلابي دشمنان قسم خورده نظام و اسلام دانست و تصريح كرد: دشمنان در كنار آموزش عناصر خود فروخته داخلي در جهت هتاكي و حرمت شكني به مقدسات اسلام، سعي در جا به جايي افكار مردم دنيا در جهت مقابله با نظام جمهوري اسلامي ايران را دارند.

رئيس دانشگاه اروميه، جلوگيري از خيزش بزرگ اسلامي در جهان را عامل اصلي اين توطئه ها دانست و تصريح كرد: دشمنان به درستي دريافته‌اند كه منشاء اين خيزش، به وقوع پيوستن انقلابي بود كه خود نشأت گرفته از قيام عاشوراي حسيني است.

صدقي ادامه داد: بر همين مبنا، طرح‌ريزان خارجي درست بر نقطه‌اي دست گذاشته‌اند كه بنيان و اساس انقلاب و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران بر مبناي آن شكل گرفته است.

وي با بيان اينكه اين اعمال و حركات نمي تواند كوچكترين آسيبي بر پيكره انقلاب وارد آورد، گفت: مردم ولايت‌مدار ايران اسلامي همانطور كه درطول 30 سال از اين انقلاب صيانت كردند، امروز نيز به عنوان سدي محكم در برابر اين ناملايمات گذران جامعه ايستادگي خواهند كرد.

رئيس دانشگاه اروميه خاطرنشان كرد: دانشگاهيان، استادان و نخبگان جامعه اسلامي خواستار برخورد جدي، قانوني و شرعي قوه قضائيه با حرمت شكنان روز عاشوار هستند و به هيچ وجه و بهانه‌اي از اين خواسته خود كوتاه نخواهند آمد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار