رانندگان در محورهای مازندران با دقت بیشتری رانندگی کنند
کد خبر:۵۴۱۹۲۲
رئیس پلیس مازندران:

رانندگان در محورهای مازندران با دقت بیشتری رانندگی کنند

رئیس پلیس‌راه مازندران گفت: علاوه بر بارندگی و لغزنده بودن محورهای مواصلاتی مارندران، ارتفاعات گدوک فیروزکوه، ولی‌آباد کندوان و هراز به‌صورت مه‌آلود است.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، جعفر محمدنژاد اظهار کرد: در حال حاضر در محورهای ساحلی مازندران شاهد بارش باران هستیم.

 

وی بیان کرد: علاوه بر بارندگی و لغزنده بودن محورهای مواصلاتی مازندران، ارتفاعات گدوک فیروزکوه، ولی‌آباد کندوان و هراز به‌صورت مه‌آلود است.

 

رئیس پلیس‌راه مازندران با اشاره به بارش باران در محدوده تاکام محور سمنان - مازندران، اضافه کرد: ارتفاعات این محور به‌صورت مه‌آلود است.

 

این مسؤول درباره وضعیت ترافیک در محورهای هراز، کندوان، فیروزکوه و سمنان - مازندران، افزود: وضعیت ترافیک در تمامی محورهای مازندران به‌صورت عادی و روان است و تردد در تمام جاده‌ها جریان دارد.

 

محمدنژاد با اعلام اینکه محور کندوان تا ساعت یک بامداد روز سه‌شنبه 23 شهریورماه به‌صورت یک‌طرفه است، تصریح کرد: تردد انواع کامیون و کامیونت به‌استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی تا ساعت 24 امشب از محور هراز ممنوع است.

 

وی با تأکید بر رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در محورهای مازندران، خاطرنشان کرد: توصیه ما به تمام رانندگان وسایل نقلیه این است که با رعایت سرعت مطمئنه و پرهیز از عجله و شتاب رانندگی کرده و با همکاری پلیس‌راه، سلامتی خود و خانواده را تضمین کنند.

 

رئیس پلیس‌راه مازندران در پایان گفت: تلفن مرکز کنترل راه‌های مازندران با شماره‌های 2182934 و 2182920 با پیش شماره 011 به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به هموطنان در مورد آخرین وضعیت راه‌های استان است.

 

منبع: فارس

پربازدیدترین آخرین اخبار