آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۲۰۸۱

آیا پادوانی به دربی می‌رسد؟

سرمربی جوان استقلال برای بازی روز جمعه با پرسپولیس در هفته ششم لیگ برتر برای نفرات خط دفاعی تیمش هنوز به جمع بندی نرسیده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، لئاندرو پادوانی حدود 2 هفته است که به تمرینات استقلال اضافه شده است اما هنوز منصوریان برای قرار دادن او در ترکیب اصلی به جمع بندی نهایی نرسیده است چرا که این بازیکن هنوز با هم تیمی هایش تمرین جدی انجام نداده است و معلوم نیست تا روز بازی با پرسپولیس بتواند به هماهنگی کامل برسد یا نه.

 


پادوانی در حال حاضر از نظر بدنی در شرایط ایده آل قرار دارد و در صورتی که در تمرین 2 روز آینده این تیم با بازیکنان هماهنگ شود به احتمال فراوان زوج مگویان را در پست دفاع وسط تشکیل خواهد داد و رابسون نیمکت نشین می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار