کد خبر:۵۴۲۱۵۴
در پاسخ به خبرگزاری دانشجو عنوان شد

توضیحات شریعتی نیاسر در خصوص حذف گرایشات هسته‌ای از مقطع کارشناسی

معاون آموزش وزیر علوم در خصوص حذف گرایشات هسته‌ای از مقطع کارشناسی توضیحاتی را ارائه داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجتبی شریعتی نیاسر، معاون آموزشی وزیر علوم در حاشیه رونمایی از طرح تطبیق اعضای هیأت علمی دانشگاه فنی و حرفه ای که امروز در این دانشگاه برگزار شد، در جمع خبرنگاران در خصوص حذف گرایشات رشته هسته‌ای از مقطع کارشناسی گفت: حذف گرایشات منحصر به رشته‌های هسته‌ای نیست و در بسیاری از رشته‌ها در مقطع کارشناسی گرایشاتی حذف شدند.

 

وی افزود: حذف این گرایشات به درخواست و نیاز اساتید و صاحب نظران و متخصصان در حوزه‌های مختلف بود، مگر موارد خاص و استثنایی که عمدتا در راستای کمک به دانش آموختگان است.

 

شریعتی نیاسر خاطر نشان کرد: حذف گرایشات در راستای هم مسیر بودن یا همراه بودن علم و آموزش در عرصه جهانی است و دانشجویان غالبا این مشکل را داشتند که وقتی فارغ التحصیل می‌شدند در مدرکشان گرایش خاصی درج می‌شد و در بازار کار با مشکل برخورد می‌کردند، اما وقتی یک رشته عام باشد، به هر دستگاهی مراجعه کنند متناسب با آنچه آموخته اند، جذب می‌شوند.

 

معاون آموزشی وزیر علوم در ادامه در خصوص حذف رشته محل‌های دانشگاه آزاد گفت: تقریبا همه دانشگاه ها بررسی شدند و نتایج آن به دانشگاه آزاد ابلاغ شده است.

 

وی در مورد سطح بندی دانشگاه های دولتی نیز گفت: فاز اول سطح بندی دانشگاه‌های دولتی آغاز شده و پس از بازخوردی که می گیریم فاز دوم آن را در آینده اعلام خواهیم کرد امیدواریم فاز اول نتایجش تا پایان سال اعلام شود.

 

شریعتی نیاسر در خصوص ادغام دانشگاه فنی و حرفه ای و علمی کاربردی گفت: ادغام این دو دانشگاه در دست بررسی است و این که به طور قطع اعلام شود ادغام می شود یا خیر، یک موضوع در خور توجه است و باید در زمان مقتضی روی آن کار شود. اگر از نظر کارشناسی به نتایج منطقی برسیم، ممکن است این تجمیع در دستور کار قرار گیرد، ولی ادغام این دانشگاه به طور جدی فعلا مطرح نیست.

 

معاون آموزشی وزیر علوم در ادامه در خصوص قانون حذف سنوات دانشجویان گفت: از سال گذشته تا کنون، آیین نامه های آموزشی در سه مقطع ارشد، کارشناسی و دکترا در هر سه نوبت به دانشگاه ها ابلاغ شده و ملاک اجرا هم همین آیین نامه هاست. آنچه در ارشد ابلاغ شده منحصرا برای دانشجویان سال 94 به بعد است و آنچه برای دانشجویان دکترا ابلاغ شده، برای ورودی های 95 به بعد است و عطف به ماسبق هم نمی شود.

 

وی اضافه کرد: دانشگاه ها موظفند براساس این آیین نامه ها برنامه های آموزشی خود را برای مقاطع تحصیلی فوق لیسانس و دکترا تنظیم کنند و ضوابط مردم به این دانشجویان را برای ورودی خودشان متناسب با این آیین نامه اعلام کنند و تبعا به این وسیله مشکل دانشجویان حل خواهد شد.

 

وی در پایان گفت: سنوات ورودی های قبل از این آیین نامه ها براساس ضوابط گذشته حساب خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار