به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام طائب، رئیس شورای قرارگاه راهبردی عمار در خصوص ابعاد سیاسی حج، با اشاره به سیاسی بودن این عبادت در فقه شیعه و اهل سنت اظهار داشت: حج یک عبادت همراه با سیاست است و به این موضوع هم در فقه شیعه و هم در فقه اهل سنت اشاره شده است. پیامبر اکرم (صلیالله علیه و آله) سیاسیترین پیام و تکمیل دین خود را در حجة الوداع به انجام رساندند. ایشان در سخنرانی حجةالوداع فرمودند که از بین شما میروم و دو ثقل کتاب خدا و عترتم را در بین شما باقی میگذارم. این موضوع را همه پذیرفتهاند. اشاره به تداوم حرکت حکومت سیاسیترین اقدامی است که در این دنیا تصور میشود.
وی ام القراء را نقطهای دانست که نهاییترین سخن در آن زده میشود و افزود: اصولاً سیاست در اسلام به معنای تدبیر حکومت است. حکومت اسلامی به سراسر جهان توجه دارد و نقطه وحدت این حکومت در ام القراء است؛ بنابراین عالیترین و نهاییترین سخن در مکه زده میشود. «یوم الجمع» یعنی روزی که از همه مسلمانان در آن نمایندهای حضور دارد، روز عرفه در صحرای عرفه است. وقوف در عرفات یکی از ارکان حج شمرده میشود و اگر وقوف در آن ترک شود، حج به طور کلی باطل است.
رئیس شورای قرارگاه راهبردی عمار، حج را آمیخته به مسئله سیاست الهی خواند و گفت: جمع شدن همه مسلمانان، در جریان امور گرفتن، گرفتن آخرین پیامها برای یک سال و ایجاد وحدت رویه برای اقدامات در بین مسلمانان در حج میسر است. دشمن و کسانی که نمیخواهند حاکمیت اسلامی در دنیا استقرار پیدا کند، به خاطر همین خصیصه حج در این نقطه سیاسی اسلام خلل ایجاد میکنند تا این عبادت فارغ از این امور برگزار شود. بدین ترتیب «یوم الجمع» محقق میشود؛ اما دیگر خبری از یوم الوحدت نیست. مسلمانان در این حالت یکپارچه نیستند و مجموعهای صامت و ساکت هستند که هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارند.
وی با اشاره به نقش مکه به عنوان کانون اثرگذاری بر سیاست جهانی اسلام پیش از تسلط آل سعود بر آن عنوان کرد: مسلمانان در حالت ذکرشده به صورت متفرق حضور پیدا میکنند و به همان شکل نیز برمیگردند. چنین حجی برای دشمن هیچ آسیب و ضرری در پی نخواهد داشت. رژیم آل سعود نمایندگی کفر جهانی و صهیونیسم را در طول سالیان متمادی بهخوبی اجرا کرد؛ اما حج پیش از تسلط آل سعود بر مکه اینگونه فارغ از امور سیاسی نبود. مسائل سیاسی سالهای مختلف در زمان حج مطرح میشد و مکه به عنوان کانون اثرگذاری بر سیاست جهانی اسلام بود.
طائب تسلط آل سعود بر مکه را موجب فارغ شدن حج از مسائل وحدت جهان اسلام توصیف کرد و بیان داشت: آل سعود حج را به یک حرکت صامت و بی اثر تبدیل کرده است؛ بنابراین هیچ دشمنی حتی صهیونیستها در برابر چنین حجی مقاومتی از خود به خرج نمیدهند. صهیونیستها پیش از انقلاب اسلامی راه را برای زائرین فلسطین اشغالی برای حضور در مکه باز میگذاشتند؛ چراکه آنها بعد از بازگشت هیچ مقابلهای با این رژیم به انجام نمیرساندند. حضرت امام بعد از انقلاب فریاد برائت را در حج زنده کرد؛ لذا موانعی برای حضور زائرین فلسطین اشغالی در حج ایجاد شد. کشورهای تحت سلطه غرب نیز تنگناهایی برای حضور حجاج خود در مراسم برائت ایجاد کردند.
وی مقابله دشمنان غربی و سعودی با جریان برائت را مورد توجه قرار داد و اشاره کرد: دشمنان به یکباره مشاهده کردند که بعد از انقلاب اسلامی حج به شاکله و شاخصه اصلی خود یعنی زنده کردن یکپارچگی در بین مسلمانان دنیا برای اهداف حکومت اسلامی در جهان تبدیل شده است. به همین جهت با گذشت هر سال همکاری آمریکا با آل سعود در جهت مقابله با جریان برائت بیشتر میشد که سال 1366 اوج همکاری و دستور آمریکاییها و صهیونیستها به حکام سعودی برای مقابله با جریان برائت بود.
استاد حوزه علمیه مقابله با شیطان را یکی از آموزههای حج عنوان کرد و گفت: اصلیترین شاخصه سیاسی در حج ایجاد وحدت زنده و با نشاط در بین مسلمانان سراسر عالم برای مقابله با شیطان است. رمی شیطان یکی از ارکان حج است که این عمل یک نماد است. همانطور که گفته میشود خانه خدا نمادی از توحید است، رمی جمرات نیز نمادی از مقابله با شیطان است. این نماد باید ما را به مبارزه با شیطان حی سوق دهد. شیطان حی کسانی هستند که بشریت را در باتلاق جهل، نبردهای منفعتی دنیوی و امثال آن قرار میدهند. همانطور که حضرت امام فرمود، آمریکا شیطان بزرگ است. اگر حج اینگونه زنده شود، آمریکا دیگر نخواهد توانست که کشورها را به زنجیر استبداد و استعمار بکشد.
وی حج امسال را مورد رضایت آمریکاییها اعلام کرد و ادامه داد: آل سعود به عنوان دستنشاندگان آمریکاییها در مقابل حجی که توصیف شد، ممانعت خواهد کرد؛ بنابراین حج نماد سیاست ایجاد وحدت بین مسلمانان در حرکت علیه شیطان بزرگ است. شیطان بزرگ الآن آمریکا است؛ لذا طبیعی است که آمریکا و مزدور آن آل سعود خواهان تهی کردن این ویژگی حج هستند. حجی که امسال برگزار میشود، مورد رضایت آمریکاییها و صهیونیستهاست؛ چراکه آمریکاییها برای اولین بار بعد از سیوهفت سال نفس راحتی کشیدند که در حج امسال حرفی علیه شیطان بزرگ گفته نمیشود و شیطان بزرگ این بار از طرف حج مورد تهدید قرار نمیگیرد.
رئیس شورای قرارگاه راهبردی عمار تداوم وضعیت فعلی برای آل سعود را ناممکن خواند و اظهار داشت: حج عالیترین نقطه برائت از شیطان است. جهان اسلام با بیداری مواجه شده است و این بیداری اجازه تداوم چنین وضعیتی را برای آل سعود نخواهد داد. عربستان این حقیقت را احساس کرده؛ لذا از یک طرف با تحریف دین و از طرفی با تخریب جمهوری اسلامی ایران تلاش برای حفظ خود دارد. تحریف از بزرگترین خصائص صهیونیستها است. صهیونیسم همان یهودی است که قرآن از آن نام میبرد. «فَبِمَا نَقْضِهِمْ مِیثَاقَهُمْ لَعَنَّاهُمْ وَجَعَلْنَا قُلُوبَهُمْ قَاسِیَةً یُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَنْ مَوَاضِعِهِ» (13 المائدة) آل سعود نیز از یهود متولد شده و شالوده خود را از یهود گرفته است.
وی در پایان آتش بیداری را موجب سوزانده شدن یهود صهیونیسم، شیطان بزرگ و مزدوران آن دانست و افزود: حجاج فراوانی امسال در حج حضور پیدا نکردهاند. حضور حجاج کشورهایی چون مصر نیز به دلیل سرکوب بیداری اسلامی است. با این حال سرکوب به معنای عدم وجود بیداری نیست و روی آن سرپوش گذاشته شده است. فریاد برائت در کشوری چون مصر نیز وجود دارد؛ اما این بیداری به دلیل شلاقی که بر سر آن آمده، صامت شده است. روزی این آتش خود را از زیر خاکستر نشان خواهد داد و یهود صهیونیسم، شیطان بزرگ و مزدوران خود را خواهد سوزاند.
منبع: تسنیم