موسوي و كروبي به دنبال ساختن قهرمان سياسي از شخصيت خود هستند
مجتبي ثابتي در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به بيانيه جديد مرحسين موسوي اظهار داشت: موسوي و كروبي به دنبال ماندگاري در تاريخ جريانات سياسي هستند و اين در حالي است كه اين امر هرگز محقق نمي شود.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه موسوي دچار اشتباهات متعدد و خطاي محض شده است، تصريح كرد: موسوي با شعار و گفتمان امام(ره) وارد انتخابات شد؛ اما اگر وصيت نامه سياسي، الهي امام(ره) را خوانده بود، متوجه ميشد كه امام جنگ منافقين عليه مسلمانان را در حكم محارب دانستند.
وي ادامه داد: از موسوي تعجب مي كنم كه چطور محارب به اسلام را جامعه اسلامي تلقي ميكند، به نظر ميرسد وي يا در تعريف اسلام دچار مشكل شده يا در مباني اعتقادي خود مشكل دارد كه در هر دو صورت بايد به شدت با اين تفكر برخورد شود.
مسئول واحد سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه شاهد خاطرنشان كرد: اينكه موسوي در بخشي از بيانيه خود به صراحت اعلام ميكند كه فرمان اعدام، قتل و زنداني كروبي و امثال ما مشكل را حل نميكند، نشان دهنده هوچي گري وي است.
ثابتي ادامه داد: مارقين زمان حضرت علي(ع) نيز همين گفتمان را داشتند، يعني كساني معتقد بودند كه خود اسلام ناب هستند؛ اما اميرالمومنين(ع) با درايت خود چهره اصلي اين تفكر را براي مردم آن زمان مشخص كرد.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه در حال حاضر هم چهره موسوي مشخص شده و بدنه اجتماعي آراء موسوي به شدت ریزش كرده است، خاطرنشان كرد: ملت فهيم ايران فريب اين تاكتيكهاي سياسي را نميخورد و اين هوچي گريها ديگر فايده ندارد./انتهاي پيام/