کد خبر:۵۴۳۱۸۵
ذوالنور:

روحانی قطعا نامزد اصول‌گرایان نخواهد بود

عضو فراکسیون ولایت مجلس با بیان این که ممکن است اصول‌گراها افرادی چون جلیلی، رضایی و قالیباف را مورد بررسی قراردهند، گفت: مطمئنم که اصولگرایان در مورد آقای روحانی هیچ‌ وقت به جمع‌بندی نمی‌رسند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، مجتبی ذالنور در پاسخ به این سوال که آیا سعید جلیلی می‌تواند به عنوان یکی از کاندیدای اصول‌گرایان برای انتخابات ۹۶ مطرح باشد، به عصر ایران گفت: هنوز اصول‌گرایان به نتیجه نرسیده‌اند؛ چرا که در حال بررسی افراد مختلف هستند که بعد از امتیازدهی به شاخص‌های مختلف مورد نظرشان یک نفر را به عنوان کاندیدای خود معرفی می‌کنند. ممکن است آقای جلیلی نیز یکی از این گزینه‌ها باشد.


عضو کمیسیون امنیت ملی در مورد این که آیا احمدی‌نژاد نیز یکی از این گزینه‌هاست، اظهار داشت: نمی‌دانم که وی می‌تواند یکی از گزینه‌ها باشد؛ چرا که بودن احمدی‌نژاد در انتخابات به جمع اصول‌گرایان بستگی دارد و نه نظر بنده.


ذوالنور همچنین در مورد احتمال حمایت اصول‌گرایان از  روحانی بیان کرد: قطعا آقای روحانی از کاندیداهای اصول‌گرا و جبهه انقلاب در انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ نخواهد بود.



نماینده مردم قم در مجلس با بیان این که ممکن است اصول‌گراها افرادی چون جلیلی، رضایی و قالیباف را مورد بررسی قرار دهند، گفت: مطمئنم که اصول‌گرایان در مورد آقای روحانی هیچ‌ وقت به جمع‌بندی نمی‌رسند.



این نماینده اصول‌گرای مجلس در مورد این که آیا اصول‌گرایان می‌توانند به یک کاندیدای واحد برسند، خاطرنشان کرد: امید این است که اصول‌گرایان به یک کاندیدای واحد برسند، محال عقلی نیست ولی تلاش این است که این وحدت محقق شود.

 

منبع: فرهنگ نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار