آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۳۲۲۹
هفته چهارم لالیگای اسپانیا

زیدان می‌خواهد رکورد گواردیولا را شکار کند

مربی رئال مادرید در صدد این است که با پیروزی در بازی امشب خود مقابل اسپانیول رکورد ۱۶ پیروزی متوالی پپ در بارسا را بشکند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در فوریه سال 2011 پپ گواردیولا با پیروزی سه بر صفر مقابل اتلتیکومادرید در نیوکمپ رکورد بیشترین برد پیاپی در لالیگا را به نام خود ثبت کرد. حال زیدان با برد امشب خود مقابل اسپانیول به این رکورد دست پیدا می‌کند.

 

این مربی فرانسوی ژانویه سال 2016 پس از حضور ناموفق بنتیز در رئال مادرید جایگزین وی شد و توانست امید را به سفیدپوشان کهکشانی بازگرداند. زیدان توانست با رئال مادرید یازدهمین قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را بدست آورد و خود را به یکی از بهترین مربی‌های دنیا بدل کند.

 

تیم زیدان که پس از باخت یک بر صفر مقابل اتلتیکو مادرید در 27 فوریه 2016 پانزده بازی است که رنگ باخت را ندیده و اگر این تیم بتواند بازی سخت خود مقابل اسپانیول را پیروز شود به رکورد پپ گواردیولا خواهد رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار