افراد مردد با روشن شدن صف حق و باطل، نقش حر را ايفا كنند
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد، در اين بيانيه آمده است: عاشوراي امسال نشان داد که نه لشکر امام حسين (ع) محدود به زمان و مکان کربلاست و نه لشکر يزيد منحصر به مردمان آن ديار و آن زمان؛ بلکه عاشورا و کربلا در گستره زمان و زمين تا قيام قائم آل محمد (عليهم السلام) دوام دارد و همه مدعيان راستين و دروغين ايمان بايستي خود را در اين تراز و ميزان محک بزنند و پيوسته با خود انديشه کنند که به راستي اگر امروز صحنه کربلا بود و در يک طرف لشکر امام حسين(ع) قرار داشت و در طرف ديگر لشکر عمرسعد آنها در کدام سمت و سو مي ايستادند.
اين بيانيه مي افزايد: حوادث تلخ چند ماه گذشته که به بهانه انتخابات شروع شد با گذشت زمان نشان داد که دشمنان ما اهداف شومي را در سر داشته و به تدريج درصدد عملي کردن آنها هستند و در نهايت هدف آنان چيزي جز به ذلت کشاندن مردم ايران و نابود کردن مقدسات و فراهم نمودن امنيتي براي صهيونيست ها و غارتگران بين المللي نيست؛ که البته آب در هاون مي کوبند و حقارت و رذالت خود را فرياد برمي آورند؛ چرا که براي ما چون روز روشن است که « فانَّ حزبَ الله هم الغالبون» و «إنَّ حزبَ الشيطان هم الخاسرون ».
در اين بيانيه با اشاره به اينکه بر اساس آيات کريمه قرآن دائماً افراد با ايمان مورد امتحان و آزمايش و فتنه قرار مي گيرند تا ضمن آبديده تر شدن و محکم تر شدن ايمان آنان، ميزان صدق ادعا و اندازه معرفت و پاسداري آنها از ايمان و راه کمال و اهداف معنوي معلوم گردد، تأکيد شده است: امام حسين(ع) همچون تمامي معصومين از آدم(ع) تا خاتم(ص) و از علي(ع) تا قائم آل محمد(عج)، نماد خوبي ها و تقوا و انسان دوستي و علم و معرفت و فقه است.
اساتيد بسيجي استان چهار محال و بختياري با تأکيد بر اينکه امروز هيچ کس از مقام عظماي ولايت، آيت حق نماي اعظم، حضرت اسلام شناس اعلم و افقه و اعدل، يعني سيد علي الحسيني الخامنه اي، رهبر (ادام الله ظله العالي)، حسيني خوتر و خدايي گونه تر نيست، تصريح کرده اند: اين سخن را نه از سر تعصب و خامي مي رانيم، بلکه شناختي است مبتني بر حقيقتي که بر آن مستند عقلي و نقلي و گواهي شاهدان عادل و مشاهده توأم با تدبر فراوان داريم که از اين روي بر اين نعمت حضرت حق خاضعانه و صميمانه سپاسگذاريم و از خدا مي خواهيم که شکرمان را بر اين نعمت مستدام دارد.
اين بيانيه خاطر نشان مي کند: از فتنه گران اين ايام مي پرسيم؛ اگر امروز روزگار حسين (ع) بود در کدام صف قرار مي گرفتند؟ صف ياران حسين (ع) يا هواداران يزيد؟ و چه کساني در اين روزگار وظيفه دارند تا نقش شريح قاضي، عمر سعد، عبيدالله بن زياد و حرمله و خولي و شمر را بازي کنند؟
بسيج اساتيد استان چهار محال و بختياري از کساني که هنوز در دل ترديد بين حق و باطل دارند، خواسته است: با روشن شدن صف حق و باطل که به برکت روز عاشورا از هميشه روشن تر شد، نقش حر را بر عهده گيرند و دل در گرو ولايت خوبي ها و راه ايمان و دفاع از ولايت فقيه بگذارند.
در اين بيانيه با اشاره به اينکه ما بر آمدن و رسيدن سکينه و آرامش از جانب حق ايمان داريم، تصريح شده است: از قوه قضائيه با عوامل فتنه و اربابان آنها قاطعانه برخورد كرده و دل داغدار مردم مؤمن را با مرهم دست انتقام قانون تسلي بخشد.
اساتيد بسيجي استان چهار محال و بختياري، با بيان اينکه عاشوراي امسال نشان داد که حقيقتاً کلُّ يوم عاشورا و کلُّ ارض کربلا است، همراه با همه مردم خداجو و حسيني مرام ميهن اسلامي، انزجار خود را از حرمت شکنان و متجاوزان به آداب و عقايد و مقدسات اين مرز و بوم را اعلام کرده و اذعان داشته اند: خداوندا به تو پناه مي بريم از همراهي با يزيديان و از تو مي خواهيم همراهي با حسينيان زمان را./انتهاي پيام/