مهم ترين خواسته مردم از دستگاه قضايي کنار گذاشتن مماشات با سران فتنه است
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر سيد جواد ساداتي نژاد در گفت و گو با مركز ارتباطات و اطلاع رساني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها، با بيان اينکه حوادث و فجايع روز عاشورا در تهران متأثر از سکوت برخي خواص و تحريک سران جريان فتنه صورت گرفت، اظهار داشت: آنچه در روز عاشورا اتفاق افتاد دنباله غائله هاي 13 آبان و 16 آذر و هتک حرمت به آرمان هاي حضرت امام (ره) بود.
رئيس دانشگاه کاشان با اشاره به اينکه دانشگاهيان بر خلاف حوادث پيشين به گفتارهاي روز عاشورا عکس العملي توفنده و سهمگين نشان دادند، گفت: معمولاً شيوه اعتراض در دانشگاه برگزاري نشست ها و تجمعات است، اما عمق دردناکي فاجعه هتک حرمت به مقدسات و ارزش هاي عاشورايي به گونه اي بود که در اکثر دانشگاه هاي کشور راهپيمايي برپا شد.
وي با تأکيد بر اينکه جامعه دانشگاهي کشور اعم از دانشجويان و استادان با چشماني بيدار تحولات اخير جريان فتنه را دنبال مي کنند، اظهار داشت: البته آنچه از حضور ميليوني مردم در تظاهرات تهران و ساير شهرها مي توان استنباط کرد اين است که خواص پشت سر عوام قرار گرفته اند.
ساداتي نژاد با بيان اينکه سياستمداران، سران، رسانه هاي غرب و عوامل بيگانه در اين 30 سال بعد از انقلاب نشان داده اند که درک درستي از واقعيت هاي جامعه ايران ندارند، تصريح کرد: همين که غرب به معدودي افراد بيريشه که هيچ وزن و اعتباري در ميان توده عظيم مردم انقلابي ايران ندارند، دل بسته است، نشان مي دهد آنها در تحليل هايشان راه را به خطا مي روند و نمي خواهند صفوف موافقان نظام را تأييد کنند.
رئيس دانشگاه کاشان با تأکيد بر اينکه در حال حاضر مهم ترين خواسته عموم مردم از دستگاه قضايي و دستگاه هاي مرتبط کنار گذاشتن مماشات با سران فتنه است، گفت: مردم ما پيرو ولايت فقيه هستند و قطعاً اجازه نخواهند داد اين هتاکي ها ادامه پيدا کند.
وي در ادامه به خطاي برخي از نخبگان دانشگاهي در انتخابات اخير و حوادث بعد از آن پرداخت و گفت: اتفاقات انتخابات و تبعات واپسين آن نشان داد تحليل عوام مبتني بر حقايق دروني و ذاتي انقلاب و نظام بود؛ البته خواص بتدريج اصلاح مي شوند، با اين همه معدودي از افراد که سران فتنه نيز جزو آن هستند هنوز نمي خواهند عينک اشتباهات را از چشمان خود دور کنند و واقعيت ها و حقايق را به نظاره بنشينند.
ساداتي نژاد افزود: اگر امروز به مطالبات و فرمايشات مقام معظم رهبري در دانشگاه عمل شود نياز به نسخه ديگري وجود ندارد، از اين نظر برپايي کرسي هاي آزادانديشي و نظريه پردازي مي تواند بسياري از چالش ها را رفع کند؛ چرا که دانشگاه محل نقد و نظريه پردازي در چارچوب هاي قانوني است.
رئيس دانشگاه کاشان در پايان تصريح کرد: تجربه حضور من در دانشگاه و آشنايي با اين فضاي علمي- پژوهشي نشان مي دهد که قاطبه دانشجويان کشور ولايتمدار هستند و با اطاعت از رهبري اجازه نخواهند داد بستر فتنه و آشوب در دانشگاه ها و کشور برپا شود./انتهاي پيام/