کد خبر:۵۴۴۷۴
همايش مفهوم شناسي و نظريهپردازي امر به معروف و نهي از منکر در دانشگاه شيراز برگزار می شود
همايش مفهوم شناسي و نظريه پردازي امر به معروف و نهي از منکر 15 و 16 دي ماه با همکاري مرکز پژوهشهاي اسلامي دانشگاه شيراز و ستاد احياي امر به معروف و نهي از منکر فارس در تالار علامه جعفري پرديس ارم دانشگاه شيراز برگزار ميشود.
به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر سيد سعيد زاهدزاهداني، دبير همايش مفهوم شناسي، نظريه پردازي و نوآوري در حوزه امر به معروف و نهي از منکر گفت: به دليل ساماندهي نشدن مناسب فريضه امر به معروف و نهي از منکر در جامعه، ابزار تربيتي و کنترل در جامعه کند شده است.
وي اظهار داشت: با مراجعه به متون ديني درمييابيم که امر به معروف و نهي از منکر يک حرکت عمومي و ابزار اصلي براي جامعه پذيري افراد در جامعه است.
زاهدزاهداني ادامه داد: برگزاري همايش هايي در حوزه امر به معروف و نهي از منکر تلاشي براي معرفي چهره واقعي اين فريضه در جامعه است.
دبير همايش مفهوم شناسي، نظريه پردازي و نوآوري در حوزه امر به معروف و نهي از منکر گفت: برگزاري همايشها ميتواند بهترين و ارزان ترين راه براي ترويج اين فريضه در کشور باشد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰